Τα ζώδια που νιώθουν ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουν στη ζωή τους

Δεν έχουν το ανικανοποίητο μέσα τους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που νιώθουν ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουν στη ζωή τους

Είναι τα άτομα εκείνα που τα ενδιαφέρει η ουσία του πράγματος. Σαφώς και θέλουν να έχουν υλικά αγαθά στη ζωή τους και να περνούν καλά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουν να πεθάνουν αν δεν έχουν τα καλύτερα του κόσμου.

Ο Ταύρος είναι ένα τέτοιο άτομο. Σαφώς και θέλει να έχει την σταθερότητά του, την ασφάλεια και την καβάντζα του, αλλά δεν θα τον δεις να το βάζει και ντέρτι μέσα του επειδή δεν έχει το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου για παράδειγμα. Έχει ένα σχετικά καινούργιο που να τον εξυπηρετεί και να τον ικανοποιεί. Κομπλέ είναι. Και θα νιώθει μια χαρά.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τοξότη. Σαφώς και θέλει να κάνει τα ταξίδια του, να διασκεδάζει, να περνάει καλά και να έχει μια κάποια οικονομική άνεση. Δεν θα κάτσει όμως να σκάσει αν του πεις να πετάξει στην οικονομική θέση και όχι στην business. Ταξιδεύω θα σου πει; Θα πάω εκεί που θέλω; Τι με νοιάζει εμένα τώρα αν θα κάτσω στην τελευταία θέση πριν τις τουαλέτες του αεροπλάνου... Όλα καλά!! Πάμε να περάσουμε σούπερ!

Τρίτη στην σχετική μας λίστα, είναι η Παρθένος. Μπορεί να μην ανήκει στα ζώδια με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες, αλλά να ξέρεις ότι κι εκείνη θέλει να πετύχει πράγματα στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη ζώντας με ανέσεις. Ωστόσο αν στην ζωή της Παρθένου όλα πηγαίνουν ρολόι, είναι όλα σε μια σειρά, τακτοποιημένα, σε κουτάκια κτλ, τότε η Παρθένος είναι μέσα στην τρελή χαρά, ικανοποιημένη και χαμογελαστή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved