Αυτά τα ζώδια θεωρούν τη μαμά τους την καλύτερη φίλη τους

Είναι η κολλητή τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια θεωρούν τη μαμά τους την καλύτερη φίλη τους

Τα ζώδια αυτά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στη ζωή τους δεν έχουν και άλλες φίλες ή γνωστές ή παρέες με τις οποίες να βγαίνουν, να περνάνε καλά και να λένε τα δικά τους. Απλώς η μαμά τους είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται περισσότερο από τον καθένα και θα της έλεγαν τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως. Πράγματα που μπορεί να μην έλεγαν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό. Το σκεπτικό τους είναι το εξής: κανένας δεν σε αγαπάει όπως η μαμά σου και κανένας δεν θέλει το καλό σου όπως η μητέρα σου.

Το σκεπτικό αυτό το συμμερίζονται πρώτες και καλύτερες η Ταυρίνα και η Σκορπίνα. Αυτές οι δύο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που τις ενώνει τρομερά. Δεν εμπιστεύονται κανέναν εύκολα. Πρέπει να περάσεις από πάρα πολλές δοκιμασίες και να είστε φίλες από μωρά για να φτάσουν στο σημείο να σε εμπιστευτούν και να σε έχουν κοντά τους και να σε θεωρούν φίλη τους. Αλλά και πάλι να ξέρεις, δεν θα στα πουν όλα.

Πάντα θα υπάρχουν εκείνα τα βαθύτερα μυστικά που θα τα εκμυστηρευτούν μόνο στη μητέρα τους και στο θεό. Σε κανέναν άλλο. Για τόσο μυστικοπαθή άτομα μιλάμε. Και αυτό γιατί πιστεύουν ότι το μόνο άτομο σε αυτή τη ζωή που τις αγαπά και δεν θα τις προδώσει ποτέ, είναι η μητέρα τους. Είναι η μόνη που θέλει το πραγματικό καλό τους, δεν ζηλεύει και δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους, ενώ θα χαρεί όντως με την χαρά τους.

Επόμενο ζώδιο με το ίδιο σκεπτικό είναι η γυναίκα Καρκίνος. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για το πόσο ψηλά έχει η Καρκίνα την οικογένειά της. Για εκείνη, οι δικοί της άνθρωποι, είναι τα πάντα. Τους αγαπά και τους εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο στον κόσμο. Η γνώμη της μαμάς της είναι αυτή που θα μετρήσει περισσότερο. Θα προτιμήσει να πάει για ψώνια με την μητέρα της, να πάνε για φαγητό ή να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Είναι πολύ δεμένες και η Καρκίνα τα λέει όλα στη μαμά της. Φυσικά κι έχει και φίλες και γνωστές, αλλά σαν τη μαμά της... καμία!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved