Θα έχεις πάντα την προσοχή αυτών των ζωδίων ό,τι κι αν γίνει

θέλεις ένα/μία σύντροφο που θα σε βάζει πρώτο/η και πάνω απ' όλα, αυτό να διαλέξεις

Έμμα Ριζοπούλου
Θα έχεις πάντα την προσοχή αυτών των ζωδίων ό,τι κι αν γίνει

Όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου είναι ικανά να φροντίζουν και να αγαπούν τους συντρόφους τους, μερικά όμως ξεχωρίζουν πραγματικά, γιατί κάνουν τον άνθρωπό τους να νιώθει σημαντικός. Είναι τα τρία ζώδια, που αναφέρονται παρακάτω, τα οποία θα δώσουν προτεραιότητα στο ταίρι τους, ό,τι κι αν γίνει! Αν, λοιπόν, θέλεις ένα/μία σύντροφο που θα σε βάζει πρώτο/η και πάνω απ' όλα και θα σε προσέχει ό,τι κι αν γίνει, τότε αναζήτησέ τον/ην σε κάποιο από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σύντροφος Ταύρος είναι ο βράχος σου. Αυτό το αξιόπιστο και στοργικό ζώδιο της γης δεν είναι το πιο εύκολο να το κερδίσεις αρχικά, αλλά μόλις αποκτήσεις την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του, θα σου είναι πιστό μέχρι τέλους. Απολαμβάνει να είναι σε μια σχέση, καθώς του αρέσει η σταθερότητα και ως ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια είναι ενθουσιασμένο που έχει κάποιον/α να αγκαλιάσει. Ο Ταύρος τείνει να σκέφτεται μακροπρόθεσμα και δεν θέλει να αντιμετωπίσει την αναταραχή μιας ασταθούς σχέσης. Ως εκ τούτου, βάζει πάνω από όλα τον/την σύντροφό του και τις ανάγκες τους ως ζευγάρι, ώστε να βεβαιωθεί ότι η σχέση θα είναι ευτυχισμένη, υγιής και μακροπρόθεσμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για τον Καρκίνο, επομένως μια υγιής και λειτουργική σχέση είναι το παν για αυτόν. Βάζει τις ανάγκες του/της συντρόφου του πάνω από τις δικές του, χωρίς καν να το σκέφτεται. Οπότε, ενώ είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να αγαπιέσαι από τον Καρκίνο, είναι σημαντικό να μην εκμεταλλευτείς τη συναισθηματική του γενναιοδωρία. Πρώτον, είναι αγενές, αλλά μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ, αφού όταν ο Καρκίνος τραυματίζεται τείνει να «κλείνεται» και να παγώνει κάθε συναίσθημα. Ωστόσο, αν νιώσει ότι ανταποδίδεις την αγάπη και την φροντίδα του, δεν υπάρχει πιο πιστό ζώδιο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας. Για αυτό το ζώδιο, η ισορροπία είναι το παν, επομένως επιδιώκει να βεβαιωθεί ότι η ζωή στο σπίτι του είναι ευτυχισμένη και αρμονική. Αυτό σημαίνει να κάνει τακτικά… τσεκαρίσματα για να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες του/της συντρόφου του ικανοποιούνται και για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Ο Ζυγός είναι συντονισμένος και παρών στη σχέση, αλλά έχει και ένα πνεύμα ανεξαρτησίας όπως όλα τα ζώδια του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ έχει επενδύσει στον/στην σύντροφό του, δεν θα τον πνίξει με την αγάπη και την φροντίδα του. Λάβε υπόψη πάντως, ότι ο Ζυγός πιστεύει αληθινά στην αμοιβαιότητα και περιμένει την ίδια εκτίμηση ως αντάλλαγμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved