Αυτά τα ζώδια νιώθουν άνετα μόνο όταν είναι σε μια σοβαρή σχέση

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θέλουν τα πράγματα να είναι κάπως χαλαρά στην σχέση τους κι άλλα, που θέλουν την απόλυτη δέσμευση με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια νιώθουν άνετα μόνο όταν είναι σε μια σοβαρή σχέση

Σήμερα θα σου μιλήσω για πέντε από αυτά. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, ή γνωρίζεις άτομο που ανήκει σε κάποιο από αυτά, αλλά δεν είναι έτσι όπως το περιγράφω, να ψάξεις να δεις τι φταίει, στον αστρολογικό του χάρτη! Δεν κάνω πλάκα! Π.χ. Σκορπιός που έχει Αφροδίτη ή Άρη στον Τοξότη, μάλλον θα είναι πολύ χαλαρός και άνετος στην σχέση του, σε σχέση με έναν Σκορπιό που θα έχει και Ήλιο, αλλά και Αφροδίτη ή Άρη στον Σκορπιό!

Σκορπιός

Τον μαρτύρησα ήδη τον Σκορπιό! Είναι το είδος του ανθρώπου που θέλει ψυχικό δέσιμο και δέσμευση μέχρι το κόκαλο για να νιώσει ότι μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα (εκείνος, όχι το άλλο άτομο!) και να χαλαρώσει. Αν δεν βρει όμως αυτό που θα τον κρατήσει στον άλλον, θα απογοητευτεί πολύ και θα σπάσει η καρδούλα του!

Ταύρος

Μια τα ίδια από τα χάλια του Σκορπιού κι αυτός (οκ, πλάκα κάνω, ηρέμησε!). Ο Ταύρος, δεν θα δώσει το 100% του εαυτού του, αν δεν ξέρει πως τα πράγματα είναι σοβαρά, με την έννοια ότι, δεν θα ψάχνει το ταίρι του, ούτε θα ψάχνεται να δει τι κάνει το ταίρι του. Χρειάζεται να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, διαφορετικά, τσου! Δεν προχωράει!

Καρκίνος

Θέλει τα πάντα όλα στην σχέση του, θέλει το ταίρι του να του ανήκει, όπως κι εκείνος σε αυτό. Θέλει την αμέριστη προσοχή, το χρόνο και το… μεδούλι του/της συντρόφου του. Οκ, θα του δώσω κι ένα δίκιο, γιατί κι εκείνος, τα δίνει όλα και με το παραπάνω!

Παρθένος

Παίζει πολύ τρέλα με την Παρθένο και να μου συγχωρέσετε το σχόλιο. Η Παρθένος, ή θα είναι του ύψους, ή θα είναι του βάθους. Ενδιάμεσο δεν έχει. Ή το παίζει ελεύθερος παίχτης κι όλα καλά, ή ζητάει τα πάντα όλα, αλλιώς μπορεί να τα μαζέψει και να φύγει. Εξαρτάται σε τι Παρθένο θα πέσεις!

Αιγόκερως

Με άλλα λόγια και για να μην το παιδεύουμε πολύ, όλη η Γη, νιώθει άνετα σε σοβαρές σχέσεις. Να ξέρει ο Αιγόκερως που πατάει και που βρίσκεται, βρε παιδί μου, για να μπορεί να κάνει σχέδια! Μεταξύ μας, τον έχω για λιγάκι ανισόρροπο τον Αιγόκερω: είτε θα παίζει και τριγυρίζει σαν την μέλισσα μέχρι να βρει κάποιον/α να του κάνει κούκου, είτε δεσμεύεται από την αρχή, για να βρει την ησυχία του.

Bonus Λέων

Έχει κάτι από Σκορπιό, κάτι από Καρκίνο και κάτι από Αιγόκερω, ο Λέοντας. Θα παίζει στον έρωτα, όσο παίξει, κι όταν το νιώσει σωστό, θα δεσμευτεί και θα ζητήσει μια από τα ίδια από το ταίρι του. Και μετά, τέρμα τα αστεία και τέλος οι χαριτωμενιές, από όλες τις πλευρές! Τόλμα να τον κάνεις να ζηλέψει και τόλμα να του κουνηθείς με τίποτα θεωρίες ανεξαρτησίας και θα γίνεις κοντάρι για την σημαία στο Σύνταγμα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved