Να γιατί ο Κριός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια

Είσαι περήφανο Κριάρι, ή έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Κριό και νιώθεις ότι ξεχωρίζεις, αλλά τώρα θα σου εξηγήσω γιατί αισθάνεσαι έτσι!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί ο Κριός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια

Ο Κριός, σε κάθε του ισχυρή μορφή (Ήλιος, ωροσκόπος, Σελήνη), δίνει στον φέροντα, έναν αέρα ελευθερίας, ανεξαρτησίας, παιδικότητας, αφέλειας, δύναμης, παρορμητικότητας. Έχεις τη δύναμη να πεις «όχι», να παλέψεις με ότι έχεις και δεν έχεις, αλλά και να ρίξεις μια αδιάφορη ματιά, σε ότι μέχρι χτες σου έκαιγε το μυαλό και την καρδιά, και να συνεχίσεις, σφυρίζοντας αδιάφορα!

Μπορείς να δώσεις το 1000% του εαυτού σου σε ό,τι τραβήξει το ενδιαφέρον σου, να δεσμευτείς, να χτυπηθείς, να ματώσεις και το ίδιο εύκολα, να το παρατήσεις για κάτι άλλο, χωρίς τύψεις, χωρίς να σκεφτείς πόσο ακριβό ήταν το τίμημα για αυτό που ήθελες. Δεν πειράζει. Το ήθελες, το έκανες.

Κι όμως, δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία, γιατί βλέπω πόσο διάφανος, καθαρός και παιχνιδιάρης είσαι! Δαγκώνω τη γλώσσα μου για εσένα, κάθε φορά που νευριάζεις κι ανοίγεις το στόμα σου κι όποιον πάρει ο Χάρος. Λέω μέσα μου μια μικρή προσευχή, κάθε φορά που σε βλέπω να παίρνεις φόρα, να πατάς το γκάζι της ζωής σου και να σε νοιάζει αν θα φτάσεις σώος στον προορισμό σου, ή αν θα γίνεις κομμάτια…

Είσαι το μεγάλο παιδί, το αυθάδικο, το αυθεντικά γεμάτο ζωή, αισιοδοξία κέφι, καλή καρδιά και πάθος που με μαθηματική ακρίβεια, θα σε οδηγήσει στο λάθος. Πέφτεις και ματώνεις, πληγώνεσαι και χάνεις το χαμόγελο σου, μόνο και μόνο για να το βρεις, ένα χάδι, ή έναν καλό λόγο αργότερα.

Είσαι μοναδικός και ξεχωρίζεις, γιατί θέλεις να είσαι ο αρχηγός, αλλά αν οι ακόλουθοί σου, σου φορτωθούν, ασφυκτιείς. Θέλεις να πηγαίνεις ένα βήμα μπροστά από όλους, αλλά σχεδόν ποτέ δεν τσεκάρεις για παγίδες. Έχεις ατελείωτη δύναμη, αλλά μερικές φορές, δεν ξέρεις μήτε κι εσύ ο ίδιος τι να την κάνεις!

Είσαι διαφορετικός από τα υπόλοιπα ζώδια, γιατί κανένας δεν μπορεί –και να ήθελε!- να αντιγράψει τον τρόπο που νιώθεις κι αντιδράς. Δεν έχεις manual χρήσης και ποτέ δεν θα αποκτήσεις!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved