Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια είναι πολύ δύσκολο να τα «σπάσεις» ή να μπεις ανάμεσα τους

Δεν αναφέρομαι σε ερωτικές σχέσεις! Μπορεί να είναι σχέση πατέρα με κόρη, δυο καλοί συνάδελφοι, δυο αγαπημένοι φίλοι, που κόλλησαν τέλεια μεταξύ τους!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια είναι πολύ δύσκολο να τα «σπάσεις» ή να μπεις ανάμεσα τους

Διάβασε και άφησε μου σχόλιο!

Λέοντας με Ζυγό

Θα έχω πάντα να το λέω, ότι αυτοί οι δυο, είναι λες και κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Μιλάμε για ζωδιακό γλέντι, αυτοί οι δυο, από μόνοι τους! Θέλουν να περνάνε όμορφα, ο Λέοντας παρέχει σταθερό έδαφος, ο Ζυγός απολαμβάνει την φροντίδα και την γενναιοδωρία του Λέοντα, ενώ ο Λέοντας, χαίρεται που μπορεί να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που και έξυπνος είναι και δεν κολλάει σε… λεπτομέρειες!

Παρθένος με Υδροχόο

Οκ, παραδέχομαι ότι με την πρώτη ματιά, μοιάζουν να είναι το απόλυτα κουκουρούκου ζευγαράκι της χρονιάς. Επειδή όμως, όπως σου εξήγησα στην αρχή, δεν αναφέρομαι σε ερωτικές σχέσεις και μόνο, διάβασε τι έχω να σου πω για αυτούς τους δυο. Είναι αμφότεροι εγκεφαλικά παιδάκια. Δεν έχουν να χωρίσουν πολλά και μάλιστα η μοναδικότητα του Υδροχόου, εξιτάρει την Παρθένο, ενώ ο Υδροχόος, βρίσκει το χιούμορ και την γλώσσα της Παρθένου, αρκετά καυστικά και γουστάρει πολύ!

Αιγόκερως με Δίδυμο

Ο σοβαρός κι ο παιχνιδιάρης. Για σχέση, ξέρω ότι πολλοί και πολλές θα έχετε φρίξει και μόνο που διαβάσατε τον συνδυασμό. Όμως αν το καλοσκεφτείτε, ο Αιγόκερως με τον Δίδυμο έχουν πολλά κοινά και σφάζονται, ενώ τουλάχιστον, ο Δίδυμος, είναι αρκούντως εύστροφος και χαλαρός και γεμάτος αισιοδοξία, που μπορεί να κινητοποιήσει έναν Αιγόκερω πολύ, μα πολύ θετικά! Κι ο Δίδυμος από την άλλη, θα μάθει πως να μαζεύει και να δαμάζει την δημιουργικότητα του!

Ιχθύς με Ταύρο

Και οι δυο είναι ήρεμοι, μέχρι να τα πάρουν άσχημα. Το καλό είναι ότι έχουν πολλά κοινά στον τρόπο σκέψης τους και αγαπούν την ιδέα του να κάνουν περισσότερα μπορούν με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Αυτοί οι δυο όταν δέσουν, δεν χαλάνε το μαγαζάκι τους για τίποτα: βρίσκουν πολύ εύκολη την συνύπαρξη τους, αρκεί ο Ιχθύς να μην έχει πολύ Κριό μέσα του κι ο Ταύρος πολύ Δίδυμο. Γιατί τότε, μιλάμε για άλλα πράγματα: ανεβαίνουν οι τόνοι και μπορεί να συγκρουστούν οι εγωισμοί!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved