Το δράμα του Κριού

Είμαι Κριάρι βιαστικό και τρομερό, αλλά ζω ένα δράμα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Το δράμα του Κριού

Πάρε καφέ κι έλα να σου πω! Αν κι εσύ είσαι Κριάρι, έχεις ωροσκόπο Κριό, Σελήνη ή και Άρη, κάθισε στην παρέα μας και βρες σημεία… πόνου κοινά!

Είμαι Κριός και ζω ένα δράμα επειδή:

  • Δεν έχω υπομονή και είμαι σκ@τοπερήφανος γι' αυτό! Δεν με νοιάζει που η υπομονή είναι αρετή, είδα κι αυτούς που την έχουν, σε τι κατάσταση είναι το νευρικό τους σύστημα. Μπα, να μου λείπει το γλυκό, δεν θα πάρω!
  • Δεν αντέχω να μου λέτε ότι δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν το έχω μελετήσει καλά, ή δεν το έχω σκεφτεί καλά, την στιγμή που πολύ καλά γνωρίζετε, ότι και θα το κάνω και θα το μετανιώσω και δεν θα με νοιάζει. Απλό
  • Λέτε ότι είμαι υπερβολικός στις αντιδράσεις μου. Ζωντανός είμαι και χαίρομαι για αυτό. Όταν πεθάνω, δεν θα αντιδρώ πλέον, μήτε καθόλου, μήτε υπερβολικά.
  • Αν βρίσκετε ενοχλητικό το γεγονός ότι πάντοτε κάνω αυτό που θέλω κι όταν κάνω αυτό που θέλετε, αλλά δεν το κάνω σωστά, τότε μπορείτε κάλλιστα να σταματήσετε να μου λέτε τι να κάνω και να με αφήνετε να κάνω αυτό που θέλω κι ας είναι λάθος, γιατί ο λογαριασμός, σε εμένα θα έρθει, ούτως ή άλλως!
  • Τέλος, αν σας πειράζει που δεν μασάω τα λόγια μου και δεν κρύβω τα συναισθήματά μου (για να είμαι κομμάτι πιο εύπεπτος), τότε, κόψτε μου την «καλημέρα». Ζω που ζω το δράμα μου, θα το ζήσω και χωρίς τις υποδείξεις ή τα μούτρα σας!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved