Είναι άπιστος ο Κριός ή μήπως του έχει βγει το όνομα τσάμπα;

Το ερώτημα που μου έχετε κάνει πολλοί και πολλές, βρίσκει απάντηση, σήμερα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Είναι άπιστος ο Κριός ή μήπως του έχει βγει το όνομα τσάμπα;

Είσαι Κριάρι και σου έχουν φορέσει καπέλο την ρετσινιά ότι είσαι άπιστος/η και ρίχνεις το κέρατο και ξενοκοιτάς; Κι εσύ ψάχνεσαι να δεις για ποιον μιλάνε και σου έρχεται να αρχίσεις τα βρισίδια, γιατί –δεν μπορεί- για κάποιον άλλο μιλάνε, όχι για εσένα!

Έχεις Ήλιο στον Κριό, ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη; Τότε ναι, ξέρεις πώς είναι να σε πλημμυρίζει το πάθος και να βράζει το αίμα στις φλέβες σου όταν νιώσεις ότι γνώρισες ένα άτομο που κατάφερε –επιτέλους!- να ξυπνήσει το κοιμισμένο ενδιαφέρον σου!

Επίσης –και το ξέρω και το ξέρεις- σου αρέσει το παιχνίδι του φλερταρίσματος να είναι δυνατό και να οδηγεί κάπου. Θέλεις όλες σου οι αισθήσεις να είναι σε εγρήγορση και εσύ να έχεις ένα και μόνο ενδιαφέρον: το άλλο πρόσωπο, η ύπαρξη του οποίου, πιστεύεις ότι θα γεμίσει ευχάριστα την ζωή σου. Όχι, δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να βελτιώσεις την ζωή σου, αλλά όταν ερωτεύεσαι, θέλεις να έχεις μια καλή παρέα για τον δρόμο της ζωής.

Κι ενώ δείχνεις άνθρωπος που δεν θα δημιουργήσει γκρίνιες και καυγάδες, στην πραγματικότητα, διώχνεις τον άλλον από δίπλα σου, αν πάψει να είναι σχετικός με την πορεία της ζωής σου.

Για να το πω όσο πιο απλά γίνεται, ο Κριός, δεν απατάει, απογοητεύεται γιατί βλέπει ότι σε κάποια φάση της σχέσης του, το άλλο άτομο, δεν συμπορεύεται μαζί του, με τα «θέλω» και τις ανάγκες του. Θα έχεις ακούσει ή διαβάσει, πολλές φορές να λένε, «ο Κριός βαριέται γρήγορα και σουτάρει τον άλλον, ή τον κερατώνει». Κι αν ισχύει –το να βαριέται- και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί το κέρατο, αλλά τον χωρισμό.

Ο Κριός δεν κερατώνει, ο Κριός φεύγει, απομακρύνεται και στο λέει ευθέως. Αν θέλεις να τον κρατήσεις, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά και… άλλο άρθρο!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved