Αυτά τα ζώδια θα στήριζαν οικονομικά τους κολλητούς τους

Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα!

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια θα στήριζαν οικονομικά τους κολλητούς τους

Γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Και τα συγκεκριμένα ζώδια δεν θα δίσταζαν να κάνουν πράξη την στήριξή τους και σε οικονομικό επίπεδο αν χρειαζόταν. Για εκείνα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι δεν αφήνεις τους φίλους σου να παλεύουν μόνοι τους και τους βοηθάς με όποιο τρόπο μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος βλέπει τους φίλους τους ως οικογένειά του. Για εκείνον το να δανείσει χρήματα σε έναν/μια φίλο/η είναι σαν να τα δανείζει στον αδερφό του ή στην αδερφή του. Το θεωρεί υποχρέωσή του να σταθεί στους φίλους του στις δύσκολες στιγμές και να προσπαθήσει να μπορεί να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Και δεν είναι από αυτούς που θα απαιτήσουν τα χρήματά τους πίσω άμεσα και με τόκο κτλ. Είναι αρκετά χαλαρός σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει ακούσει πολλά κατά καιρούς για το άτομό του, αλλά να ξέρεις ότι στους φίλους του στέκεται και με το παραπάνω. Δεν τους εγκαταλείπει και δεν θα διστάσει να τους δανείσει χρήματα. Δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Το θεωρεί δεδομένο ότι για τους δικούς του ανθρώπους θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους βγάλει από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Και το πιο σημαντικό. Δεν θα κάνει τον/ην άλλο/η να νιώσει άσχημα που βρέθηκε σε μια δύσκολη ανάγκη και έπρεπε να δανειστεί ένα ποσό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ο Ιχθύς πραγματικά δεν έχει αντίπαλο, αυτό είναι η ενσυναίσθησή του. Είναι ένα άτομο που δεν υπάρχει περίπτωση να σε εγκαταλείψει σε μια δύσκολη στιγμή σου. Που δεν θα βάλει τα λεφτά πάνω από την φιλία και δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά για να δανείσει χρήματα σε φίλους του. Και θα το κάνει ακόμα κι αν ξέρει ότι δεν πρόκειται να τα πάρει πίσω ποτέ. Θέλει να βοηθήσει και το κάνει με την καρδιά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved