Πέντε ζώδια που είναι δύσκολα στο «πέσιμο»

Αν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια ή έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή και Αφροδίτη σε κάποιο από αυτά, τότε, διαβάζοντας, θα καταλάβεις γιατί ρίχνεις άκυρα ή μοιάζεις απρόσιτος/η, ακόμα και χωρίς να το κάνεις επίτηδες!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πέντε ζώδια που είναι δύσκολα στο «πέσιμο»

Δίδυμοι

Πεταλούδα είναι και πετάει και τρέχει δεξιά κι αριστερά, από χόμπι κι από άποψη. Είναι εξαιρετικά προσιτός ο Δίδυμος, αλλά μόνο επιφανειακά. Γιατί το μυαλό του, σχηματίζει ιδέες και εντυπώσεις όταν σε πρωτογνωρίζει και εννοείται ότι στον έρωτα, όλα επιτρέπονται, άρα επιτρέπεται και το να σε παιδέψει. Γιατί θα το κάνει; Περισσότερο, γιατί το βρίσκει ως έναν καλό τρόπο να σε γυρίσει από όλες τις πλευρές και να μάθει όσα θέλει για εσένα, να δει αν του κάνεις.

Παρθένος

Είναι επιφυλακτική η Παρθένος (άντρες και γυναίκες) και πίστεψε με, ακόμα κι όταν θέλει να αφεθεί και να πει το «ναι» πολύ γρήγορα, πάλι θα το καταπιεί και λέξη δεν θα βγάλει. Είναι μια κοινή ρίζα που μοιράζεται με Σκορπιό και Αιγόκερω: η δυσπιστία. Δεν μπορείς να την πέσεις σε Παρθένο και να περιμένεις ότι θα σε δεχτεί χωρίς αντιστάσεις. Όσο φιλικός/η και να είναι, τόσο επίπονος/η μπορεί να αποδειχτεί στην πορεία. Προτιμάει και να σε δει να απομακρύνεσαι, από το να σε δεχτεί και να μαζεύει την καρδιά της από το πάτωμα αργότερα.

Τοξότης

Προσπαθεί πάντοτε να είναι σωστός και δίκαιος όταν νιώθει ότι τον πλησιάζει κάποιος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τον βρεις με τις πόρτες ανοιχτές: ο Τοξότης, δεν αγωνιά να βρει ταίρι. Αγωνιά για πολλά πράγματα στην ζωή του, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Προτιμάει να σε περάσει πρώτα στην ζώνη φιλίας (friend zone), για να αποφασίσει με το πάσο του/της, αν μπορείτε να συνυπάρξετε χωρίς να του/της δημιουργήσεις πρόβλημα. Το τελευταίο αν δεν το έπιασες, ξαναδιάβασέ το. Για αυτό το λόγο είναι δύσκολος/η στο να τον/την προσεγγίσεις…

Υδροχόος

Η κλασσική περιπτωσάρα που λέγεται, Υδροχόος! Ο άνθρωπος που θέλει και είναι φιλικός, προσιτός, ανοιχτός, αλλά στην πορεία καταλαβαίνεις ότι υπάρχει αρχικά μόνο για τον εαυτό του/της, είναι γρίφος που δεν έχει λύση και άνθρωπος που δεν περιμένει από κανέναν τίποτα, άρα, τι να λέμε τώρα. Πληροφοριακά, στον Υδροχόο την πέφτεις και σε αποδέχεται, όταν ΗΔΗ έχει αποφασίσει ότι του/της κάνεις. Διαφορετικά, καλή καρδιά…

Αιγόκερως

Δεν χαρίζεται ο Αιγόκερως και το ξέρεις ήδη ότι πουλάει το τομάρι του, πολύ ακριβά. Πως μεταφράζεται αυτό; Σε χρόνο. Αυτό. Η απόλυτη μονάδα μέτρησης κάθε γνήσιου Αιγόκερω, για τα πάντα όλα στην ζωή του, είναι ο χρόνος. Ο Αιγόκερως αισθάνεται τον χρόνο φίλο του και δεν βιάζεται να προχωρήσει το πράγμα, αφού ούτως ή άλλως, πρέπει να σε μετρήσει για να δει αν του/της κάνεις. Επιμονή χρειάζεται, αλλά κυρίως υπομονή και σωστή επικοινωνία, διαφορετικά, θα σε σβήσει λόγω… αμφιβολιών!

Bonus: Σκορπιός

Ήδη μιλώντας για την Παρθένο, κάναμε αναφορά στον Σκορπιό: αυτή η δυσπιστία, η καχυποψία, που τα αναφέρουμε ξανά και ξανά, είναι τόσο μα τόσο αληθινά και συμβαίνουν χωρίς ο Σκορπιός (ή όποιος έχει Σκορπιό), να το κάνει συνειδητά ή επίτηδες. Φύσει δυσπρόσιτος άνθρωπος (στον πυρήνα του), ο Σκορπιός, μπορεί και να σκορπάει χαμόγελα, αλλά τις πόρτες δεν τις ανοίγει, αν δεν ακούσει το κατάλληλο… παρασύνθημα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved