Τα ζώδια που δεν αφήνουν μια αναποδιά να τους σπάσει τον τσαμπουκά

Κάποια ζώδια είναι περισσότερο αισιόδοξα από κάποια άλλα ή απλώς, δεν αφήνουν το άσχημο κλίμα ή μια αναποδιά, να τους σπάσει τον τσαμπουκά.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που δεν αφήνουν μια αναποδιά να τους σπάσει τον τσαμπουκά

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

Τοξότης

Από κούνια και από άποψη, ο Τοξότης με ανάδοχο τον Δία, χαμογελάει πονηρά σε κάθε αντιξοότητα γιατί πολύ απλά ξέρει ότι και θα καταφέρει να την ξεπεράσει και ότι όταν χαμογελάς, ακόμα κι ο διάβολος αλλάζει πεζοδρόμιο. Respect και I love you, dear Sagittarius!

Λέων

Ακόμα ένα ζώδιο της Φωτιάς σε κοιτάζει κατάματα και σου κλείνει το μάτι. Μα θα ιδρώσει το αφτί του Βασιλιά; Φυσικά και όχι! Ακόμα κι αν φοβηθεί, δεν θα το δείξει, αλλά κυρίως, δεν θα τα βάψει μαύρα. Ξέρει ότι όλα θα περάσουν κι όλα θα τα αντέξει η ράχη του.

Κριός

Έλα τώρα που δεν το περίμενες! Η Φωτιά ως στοιχείο, αγκαλιάζει την αισιοδοξία, την δύναμη και το θάρρος. Στοιχεία απαραίτητα για να μπορεί κανείς να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, αλλά και να μην σκιάζεται όταν το κοιτάζει κι είναι μισοάδειο. Το Κριάρι, διαθέτει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά της Φωτιάς και κυρίως, δεν φοβάται όταν τα πράγματα πάνε στραβά!

Δίδυμοι

Δεν είναι μόνο τα ζώδια της Φωτιάς που ξέρουν να χαμογελούν, αλλά και τα ζώδια του Αέρα. Ο Δίδυμος, πολύ σωστά, σκέφτεται πάντοτε ότι η ευφυία του, θα τον βγάλει από κάθε δύσκολη θέση κι έτσι μπορεί να ανασκουμπώνεται και να προχωράει με καλή διάθεση, ακόμα κι αν πολλές φορές… την προσποιείται! Fake it, till you make it!

Ζυγός

Λίγο ότι είναι κι αυτός ζώδιο του Αέρα, λίγο το ότι η Αφροδίτη είναι ένας καλός και τυχερός πλανήτης, ο Ζυγός κατορθώνει να βρίσκει πάντοτε μια πλευρά σε μια κατάσταση, με την οποία μπορεί να… δουλέψει, δηλαδή, να βρει άκρη και να κάνει τα μαγικά του, για να φέρει τα πράγματα εκεί που εκείνος θέλει! Μερικές φορές τον παίρνει από κάτω, αλλά σε γενικές γραμμές, είναι –αν όχι αισιόδοξος- άνθρωπος που αφήνει την καλή του τύχη και την ευλογημένη του ικανότητα να ισιώνει τα πράγματα (έστω και μπουρδουκλώνοντας τα!), να τον καθοδηγήσουν!

Διάβασε επίσης:

Πέντε πράγματα που δεν ανέχεται ο Τοξότης στον έρωτα!

Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να πάρεις μαζί σου σε καβγά

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν να ζήσουν έναν έρωτα παραμυθένιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved