Έτσι θα καταλάβεις ότι έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι

Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Σοφία Ανδρικοπούλου
Έτσι θα καταλάβεις ότι έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι

Να πώς θα καταλάβεις ότι έχεις βρει τον έναν ή τη μία με βάση το ζώδιό σου

Κριός: Δεν νιώθεις πλέον ανταγωνιστικά απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο, αλλά απεναντίας, αντί να σε νοιάζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, εστιάζεις σε αυτό που ζεις στο εδώ και τώρα. Γουστάρεις τρελά, γιατί αυτό το άτομο, σε κάνει να θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Ταύρος: Ξέρεις ότι βρήκες την κατάλληλη ψυχή για εσένα, όταν οι δυσκολίες, οι υποχρεώσεις και τα εμπόδια που ξέρεις ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις, δεν σε κάνουν να ανησυχείς ή να προσπαθείς να σχεδιάσεις το μέλλον, αλλά ζεις το παρόν με όλη σου την δύναμη. Ζεις χωρίς να σκέφτεσαι τι θα αλλάξει και δεν χαλιέσαι.

Δίδυμοι: Εστιάζεις με όλη σου την δύναμη σε ένα πρόσωπο και νιώθεις ότι μπορείς επιτέλους να αφεθείς κι ας χάσεις και τον έλεγχο. Ακούς και προτιμάς να παραμένεις σιωπηλός, γιατί δεν χρειάζεται να τρέχεις να προλάβεις καταστάσεις, το ευλογημένο αυτό άτομο, ξέρει τι να πει και τι να κάνει...

Καρκίνος: Το άτομο που είναι το κατάλληλο για εσένα είναι εκείνο στο οποίο δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα και τα καταλαβαίνει όλα. Δεν σε πληγώνει με λέξεις που πονάνε και αντιθέτως, σε γλυκαίνει με λόγια και πράξεις που είναι μυστικός κώδικας για εσάς τους δύο μόνο. Σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου, σου δίνει το χώρο και το χρόνο σου.

Λέων: Για πρώτη φορά, είσαι με έναν άνθρωπο που δεν νιώθει απειλή από την δύναμη σου, αλλά θρέφεται από αυτήν, χωρίς να την απομυζά. Σε θαυμάζει, δεν σε ανταγωνίζεται, δεν κοιτάζει να σε φέρει κάτω, σε υποστηρίζει και είναι στο πλάι σου, χωρίς να ζητάει τίποτα πέρα από την προσοχή και την αγάπη σου.

Παρθένος: Ξέρεις ότι έχεις βρει το κατάλληλο άτομο, όταν επιτέλους νιώθεις ότι η τρικυμία μέσα σου, αρχίζει να ηρεμεί. Χαλαρώνεις, ρίχνεις τους ρυθμούς σου, νιώθεις ολοκληρωμένος/η στο πλάι του/της και αντί να σκέφτεσαι σενάρια καταστροφής (μπας και τρέξεις να την προλάβεις), φτιάχνεις όμορφα σενάρια συνύπαρξης.

Ζυγός: Δεν χρειάζεται πια να πάρεις αποφάσεις, φτάνει που το άτομο αυτό σε έκανε να πάρεις την απόφαση να είστε μαζί. Από εκεί και πέρα, η συναισθηματική του/της υποστήριξη, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, βλέπεις τα πράγματα καθαρά και ήρεμα. Μαζί, νιώθεις ότι σχηματίζετε ένα μέλλον για το οποίο δεν χρειάζεται να μοχθησεις. Θα βγει χωρίς αγώνα.

Σκορπιός: Αν νιώσεις ότι μπορείς να ρίξεις τα τείχη, να νιώσεις ευάλωτος/τη χωρίς ντροπή και δεν κάνεις σενάρια καταστροφής, προδοσίας ή εγκατάλειψης, τότε, σίγουρα έχει βρει η καρδιά σου το σωστό άτομο. Δεν βρήκες σύντροφο απλά, αλλά συνοδοιπόρο για ένα μέλλον που πλέον μοιάζει με περιπέτεια, αλλά who cares?

Τοξότης: Ο τελικός σου προορισμός δεν είναι ένα μέρος, αλλά ένας άνθρωπος που σε τραβάει, σε κρατάει, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα παραμένοντας σταθερά κοντά του, αλλά αντίθετα, η ιδέα αυτή, σε γεμίζει ικανοποίηση. Το πρόσωπο αυτό, σε δέχεται όπως είσαι, δεν σου ζητάει τίποτα παραπάνω από το να ζείτε παρέα την κάθε στιγμή. Βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του/της και το χαίρεσαι!

Αιγόκερως: Όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα, θα νιώσεις ότι βρήκες το σπίτι σου, σε ανθρώπινη μορφή. Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να κάνεις τίποτε παραπάνω από το να είσαι αληθινός και να μοιραστείς τα βάρη σου μαζί του/της. Επιτέλους, αυτό το συναίσθημα ότι πρέπει να αγωνίζεσαι μοναχός σου, θα εξαφανιστεί. Θα βρεις συναισθηματική σύνδεση, κατανόηση και αγάπη, χωρίς να τα ζητήσεις. Και στο ξαναλέμε... Χωρίς να τα ζητήσεις. Σημαντικό!

Υδροχόος: Το καλό με αυτό/ην που είναι ο/η κατάλληλος για εσένα, είναι ότι συμμετέχει σε ό,τι σε ενδιαφέρει ή τουλάχιστον, σέβεται την κοσμοθεωρία σου και δεν στην υποτιμά. Για την ακρίβεια, το άτομο αυτό, σε ισορροπεί, σε γλυκαίνει, σε ηρεμεί, αλλά δεν σε κάνει ποτέ να βαριέσαι μαζί του/της. Ο χρόνος που περνάτε μαζί, δεν φθείρει την σχέση, αλλά δυναμώνει την ένωση σας.

Ιχθύες: Όταν βρεις αυτόν/ήν που είναι το πεπρωμένο σου, θα νιώσεις ότι επιτέλους βρέθηκε κάποιος που όχι μόνο δεν θα στην βγει από πάνω να στο παίξει έξυπνος και δυνατός, αλλά θα είναι και τα δυο και θα κρατάει το στόμα του/της κλειστό και την αγκαλιά του/της, ανοιχτή. Δεν χρειάζεται καν να είστε όμοιοι ή να θέλετε τα ίδια πράγματα: σου αρκεί που δεν θέλει να στα επιβάλλει, σου αρκεί που η χημεία σας δεν έχει καμία εξήγηση και δεν χρειάζεται να έχει. Είστε μαζί σε πλήρη αρμονία κι ακόμα κι όταν αυτή διαταράσσεται, εσείς, την ξαναδημιουργείτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved