Ζυγός: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Ζυγό

Ζυγός: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Ζυγό, όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Στο Ζυγό αρέσουν οι σχέσεις, όχι οι χωρισμοί και κάθε φορά προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα για να μη φτάσει σε αυτό το σημείο. Μπορεί κι αυτός να βλέπει ότι η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι αυτή που φανταζόταν, αλλά μην περιμένεις να πάρει την απόφαση να την τερματίσει. Πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία για να το αναβάλλει, εκτός κι αν κάνεις κάτι ανεπίτρεπτο για τα δικά του δεδομένα ή ήδη έχει βρει τον/ην αντικαταστάτη/α σου. Πάρε εσύ τα ηνία και ανακοίνωσε το, τονίζοντάς του ότι κάνεις και στους δυο χάρη, ώστε απερίσπαστοι πια να ψάξετε το αληθινό, άλλο σας μισό. Στην αρχή θα χάσει το μπούσουλα, θα κλάψει πικρά, αλλά μετά θα ξαναριχτεί στην κοινωνική ζωή για να βρει όντως το ταίρι του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved