Οι haters του Ζυγού

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Ζυγό. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Ζυγού

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Ζυγός συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Κριό. Ο... απέναντι του Ζυγού, αρκετά συχνά γίνεται έξαλλος μαζί του και φτάνει μέχρι και σε σημείο να θέλει να τον χαστουκίσει για να τον "ξυπνήσει". Ο Ζυγός είναι πολύ soft για τα γούστα και τις απαιτήσεις του Κριού. Είναι αναποφάσιστος, δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία και όλη αυτή την αδράνεια ο Κριός την σιχαίνεται. Δεν μπορεί γενικά τους δισταγμούς, τις δεύτερες σκέψεις, τα ναι μεν αλλά, τα μα... μου... Δεν ξενερώνει απλά, γίνεται έξαλλος με τέτοιες συμπεριφορές.

Επόμενος hater του Ζυγού είναι ο Σκορπιός. Μπορεί να είναι γειτονάκια, αλλά δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό. Ο Σκορπιός δεν αντέχει καν να βλέπει τον Ζυγό. Και αυτό γιατί τον θεωρεί ψεύτη και υποκριτή. Στο μυαλό του, ο Σκορπιός, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας άνθρωπος μπορεί να τα πηγαίνει καλά με όλους. Η συμπεριφορά αυτή είναι το λιγότερο υποκριτική και στην καλύτερη ψεύτικη και στημένη. Και ο Σκορπιός σιχαίνεται το ψέμα. Δεν μπορεί τους ανθρώπους που λένε σε όλα ναι για να μην τσακωθούν και να μην χαλάσουν καρδιές...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved