Είσαι original Ζυγός ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Ζυγού

Είσαι original Ζυγός ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε ή και όχι, με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο. Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κοινά, λοιπόν;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι ανάλογα το δεκαήμερο, πολλές φορές έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά.

  • Αν νομίζετε πως οι Παρθένοι έχουν θέμα με την τελειότητα γελιέστε. Ο Ζυγός του πρώτου δεκαημέρου (23/9 -2/10 είναι η μετενσάρκωση του Dorian Gray. Δεν ξέρω αν έχετε ακουστά τη ιστορία ενός πανέμορφου τύπου, γοητευτικού που αρνιόταν να αφήσει την «τελειότητά» του, τα νιάτα και την ομορφιά του, καταφεύγοντας στην δημιουργία ενός πορτραίτου, όπου εκείνο θα γέρναγε, αλλά ο ίδιος θα παρέμενε ένα κουκλάκι ζωγραφιστό; Tadaaah!! Η ανάγκη για την καλαισθησία, το άψογο αποτέλεσμα και το δίκιο ή άδικο οδηγεί στην παράνοια. Με λίγα λόγια η θεωρία ενός ζωδίου του αέρα πρέπει να γίνει πράξη, μεταλλάσσοντάς το σε ζώδιο της γης.
  • Στο δεύτερο δεκαήμερο (3/10-13/10) έχουμε τις Θέμιδες. Κοινωνικοί, συμπαθητικοί, ευγενικοί, με χάρη και γοητεία μα πάνω από όλα ο ΟΗΕ του ζωδιακού. Πάντα προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με σύνεση και ψυχραιμία. Χρησιμοποιεί την διαλλακτικότητα και την ηρεμία του για να απαλύνει εντάσεις και τσακωμούς. Βέβαια, η εμμονή του να είναι όλα ισορροπημένα, κάνουν τον ίδιο ανισόρροπο και ακούς φράσεις του τύπου '' Μα γιατί δεν με συμπαθεί; ΠΡΕΠΕΙ να με συμπαθεί, δεν έχω κάνει τίποτα'' ή '' Εγώ έχω δίκιο εδώ πέρα και δεν ακούω τίποτα''. Oops...
  • Το τρίτο δεκαήμερο τώρα (14/10-23/10), είναι σαν το παιδάκι από την Προφητεία, παιδάκι μεν, αλλά οι Σκορπιοί που έχουν εισχωρήσει αργά και ύπουλα τον μετατρέπουν σε Damian. Όλα τα «δημοκρατικά στοιχεία» βουλιάζουν σαν τον Τιτανικό, το γλυκό χαμόγελο που βλέπεις κρύβει ένα συνονθύλευμα γλυκύτητας και καταρών, ανάλογα την περίπτωση. Όλα τα «Ζυγίσια» αρχίζουν και ξεθωριάζουν, δίνοντας την θέση σε κάτι πιο έντονο και απόλυτο. Πάνε τα «όλοι μαζί» και όλοι «ίσοι»! Ξεχάστε τα! Αυτός ο Ζυγός δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλα τα καλά στοιχεία του για το συμφέρον του και μόνο. Δε θα καταλάβεις ποτέ από πού σου ήρθε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved