Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Ζυγό;

Βία, τσακωμοί παρεξηγήσεις και...μούτρα, δεν είναι επιτρεπτά στον κόσμο του.

Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Ζυγό;

Όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος, σύμφωνα με την δική μας οπτική. Κάθε άνθρωπος όμως είναι ξεχωριστός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Πώς θα ήταν λοιπόν ένας κόσμος φτιαγμένος από έναν Ζυγό και ποια στοιχεία του θα ήθελε να υπάρχουν στο δημιούργημά του;

«Όπως ορίζει η ισορροπία» είναι μια φράση που θα περιέγραφε τέλεια έναν Ζυγό.

Οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί, ευγενικοί, με ειδικότητα στις δημόσιες σχέσεις και θέλουν πάντα να είναι μέσα σε όλα.

Ένας Ζυγός κυνηγάει και απαιτεί την καλή αισθητική γύρω του, είτε από τον χώρο είτε από τους ανθρώπους που τον περιβάλουν. Άρα μιλάμε για έναν καλαίσθητο κόσμο. Σπίτια, δρόμοι, μαγαζιά, άνθρωποι, όλα όμορφα, καθαρά και τακτοποιημένα.

Ο Ζυγός αποφεύγει τους καβγάδες και τα βρισίδια και σιχαίνεται το χάος, είναι ένας γοητευτικός διπλωμάτης που προσπαθεί να κρατάει ίσες αποστάσεις και να μην κακοκαρδίζει κανέναν.

Σε μια κοινωνία όμως που οι πάντες είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, γίνεται να συμφωνούν όλοι και να μην δημιουργείται κανένα πρόβλημα; Φυσικά και όχι.

Εκεί ο Ζυγός θα πάψει να είναι διπλωμάτης και θα αναγκαστεί, όπως θα πει και ο ίδιος, να επιβάλει την γνώμη του, μετατρέποντάς τον από μια αιθέρια ύπαρξη σε Dolores Umbridge (Harry Potter) ή σε Thanos (Avengers). Αυτό είναι μια συνήθης τακτική στην προσπάθειά του να κρατήσει την τάξη γύρω του.

Το ζώδιο της Αφροδίτης απεχθάνεται την μοναξιά και σπάνια θα δεις Ζυγό μόνο του. Η λέξη «σχεσάκιας» δημιουργήθηκε καθαρά για αυτόν, πολλές φορές όμως δεν του βγαίνει σε καλό. Η ανάγκη που νιώθει να καλύπτει τα κενά του, τον οδηγεί σε λάθος επιλογές. Αποτέλεσμα; Να βρίσκεται είτε με άτομα που πραγματικά δεν ταιριάζει είτε σε μέρη που δεν του αρέσουν είτε να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του πόσο ερωτευμένος είναι κάνοντάς τον, στα μάτια των υπολοίπων, να μοιάζει ότι τους κοροϊδεύει. Στον δικό του κόσμο, τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων μάλλον δυστυχισμένες θα τις έλεγε κανείς.

Είναι λάτρης της δικαιοσύνης γι' αυτό και αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα επάγγελμα γι’ εκείνον, η δικηγορία ταιριάζει γάντι.

Έχει έμφυτο το ταλέντο να γεφυρώνει χάσματα, να βρίσκει πάντα την χρυσή τομή και να εξευμενίζει τα πνεύματα ακόμα και σε καταστάσεις που μοιάζει αδύνατο. Οπότε, βία, τσακωμοί παρεξηγήσεις και...μούτρα, δεν είναι επιτρεπτά στον κόσμο του.

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι έχουμε μια όμορφη πόλη, καθαρή, όλα ίσα, όλοι ευγενικοί, κανείς δεν διαφωνεί, όλα κυλούν ομαλά και ήρεμα, όλοι με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και τόσο ευτυχισμένοι... ή μήπως όχι;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved