Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από μια Παρθένο;

Όλα κυλούν ρολόι, όλοι συμπεριφέρονται μεθοδικά, πρακτικά, κανείς δεν παραστρατεί

Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από μια Παρθένο;

Όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος, σύμφωνα με την δική μας οπτική. Κάθε άνθρωπος όμως είναι ξεχωριστός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Πώς θα ήταν λοιπόν ένας κόσμος φτιαγμένος από μια Παρθένο και ποια στοιχεία του θα ήθελε να υπάρχουν στο δημιούργημά του;

Στο μυαλό μας έρχεται κατευθείαν μια κυψέλη από μέλισσες, μια οργανωμένη άψογα αποικία που λειτουργεί κάθε μέρα για χρόνια με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ρουτίνα, κάθε μέρα όλη μέρα, σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Το πρωί ξυπνάς, τρως πρωινό, πηγαίνεις στη δουλειά, σχολάς από τη δουλειά, γυρνάς σπίτι, κοιμάσαι. Το ίδιο μοτίβο κάθε μέρα, μην ξεφύγει κανείς από το πρόγραμμα.

Όλα κυλούν ρολόι, όλοι συμπεριφέρονται μεθοδικά, πρακτικά, κανείς δεν παραστρατεί, κανείς δεν σηκώνει κεφάλι. Συγχρονισμός και αποδοτικότητα.

Ακούγεται βαρετό ή εφιαλτικό, αλλά η Παρθένος είναι το μόνο ζώδιο που λειτουργεί σαν το τέλειο εκτελεστικό όργανο. Λίγοι Παρθένοι αποζητούν αρχηγικές θέσεις ή να έχουν την δυνατότητα να παίρνουν πρωτοβουλίες. Αγχώνονται, γίνονται υστερικοί και επιθετικοί, εξαιτίας της τελειομανίας που τους διακατέχει.

Ευτυχώς, εκτός δουλειάς, η Παρθένος είναι μια θαυμάσια παρέα, έχει γνώσεις που καίγεται να τις μεταλαμπαδεύσει, πάντα θα στηρίξει και θα ακούσει το πρόβλημα διότι θεωρεί πως είναι καθήκον της να βρει μια λύση, έχει χιούμορ, αν και ιδιόρρυθμο και όποτε χρειαστείς βοήθεια θα είναι εκεί.

Η αλήθεια είναι πως το συναίσθημα δεν είναι το φόρτε της. Μια Παρθένος θέλει τα πράγματα απλά, ή άσπρο ή μαύρο, το γκρι την μπερδεύει και πολλές φορές πέφτει στην παγίδα του ''πρέπει'', θυσιάζοντας την ευτυχία της.

Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι πολύ κοντά στη φύση, αγαπά τα φυτά και τα ζώα, σέβεται το περιβάλλον και το προστατεύει, άρα αμέσως έχουμε έναν κόσμο που άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά.

Είναι υποχόνδρια; Ναι. Είναι μίζερη; Ναι. Είναι μικροβιοφοβική; Ναι. Αν είχε πρόσωπο, θα μπορούσε να είναι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός; Ναι

Μπορεί να διοικήσει έναν κόσμο; Όχι.

Η Παρθένος όσο αποτελεσματική κι αν είναι, όσο μεθοδική, προνοητική και πρακτική είναι καλύτερα να έχει συμβουλευτικό ρόλο, να φτιάξει το πλάνο μιας κυβέρνησης με τα επείγοντα που πρέπει να γίνουν, κυρίως σε τομείς σημαντικούς για τον άνθρωπο, όπως η υγεία, η εργασία, η εκπαίδευση, το περιβάλλον, να κάνει μελέτες, να οργανώσει υπουργεία κλπ. Εκεί θα ξεδιπλώσει όλα της τα ταλέντα και θα δώσει την αμέριστη προσοχή της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved