Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Καρκίνο;

Η κοινωνία θα δρα και θα συμπεριφέρεται όπως νιώθει

Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Καρκίνο;

Όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος, σύμφωνα με την δική μας οπτική. Κάθε άνθρωπος όμως είναι ξεχωριστός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Πώς θα ήταν λοιπόν ένας κόσμος φτιαγμένος από έναν Καρκίνο και ποια στοιχεία του θα ήθελε να υπάρχουν στο δημιούργημά του;

Το λαϊκό άσμα «στου γιαλού τα βοτσαλάκια» είναι μια αθώα περιγραφή για έναν τυπικό Καρκίνο.

Νερό, κλάμα και αίσθηση ανασφάλειας περιγράφουν απόλυτα έναν Καρκίνο σε απόγνωση.

Ο Καρκίνος είναι έντονο ζώδιο, χαρισματικός, μα μπορεί εύκολα να γίνει κτητικός και ιδιότροπος. Η βενζίνη του είναι το συναίσθημα και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό. Αν η συμπεριφορά έπρεπε να παρομοιαστεί με κάτι τότε θα ήταν εκείνη με τρενάκι σε Λούνα Παρκ.

Δεν ξέρεις ποτέ σε τι φάση βρίσκεται κι αυτό γιατί ο Καρκίνος επηρεάζεται από την Σελήνη, οπότε η κυκλοθυμία του πολλές φορές αγγίζει την παράνοια.

Είναι από τα λίγα ζώδια που το ένστικτό του και η διαίσθησή του είναι εξωπραγματικά. Δεν μπορείς να κρυφτείς από έναν Καρκίνο, είτε σου αρέσει είτε όχι, οπότε μάλλον ο κόσμος του θα ήταν μες το δράμα μιας και αν καταλάβαινε ότι κάτι πάει λάθος θα έδειχνε τις «δαγκάνες» του χωρίς κανέναν δισταγμό.

Ένας Καρκίνος νοιάζεται και προστατεύει με κάθε κόστος εκείνους που νιώθει κοντά του, άρα στον κόσμο του εκείνοι που τον ενδιέφεραν ίσως κυκλοφορούσαν με.. συνοδεία προστασίας.

Ο Καρκίνος θεωρείται η «μητέρα» του ζωδιακού. Η αγκαλιά του κλείνει κάθε πληγωμένο και κατατρεγμένο, θέλει να προσφέρει όπως μπορεί και όπου μπορεί Είναι προστάτης και φύλακας κυρίως των αδύναμων και των πληγωμένων, άρα η κοινωνία του δεν θα αφήνει κανέναν να υποφέρει ή να ζει στο περιθώριο. Όλοι κάτω από μια αγκαλιά. (Μήπως να παίρναμε κανένα παράδειγμα;)

Είναι ένα από τα λίγα ζώδια που μπορεί να νιώσει την αγάπη, αλλά και το μίσος σε υπερθετικό βαθμό. Το μόνο κακό για κάποιον που λειτουργεί με το συναίσθημα είναι πως η λογική, αρκετές φορές, πάει για βρούβες. Άρα, εδώ η κοινωνία δρα και συμπεριφέρεται όπως νιώθει, είτε καλά είτε άσχημα και επειδή ο Καρκίνος είναι παρορμητικό ζώδιο τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν εύκολα.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα, λοιπόν, πως ο Καρκίνος σε μια κοινωνία είναι η Μάνα Κουράγιο. Εκείνος που προσφέρει, που βοηθάει που παλεύει για να μην νιώθει κανείς απροστάτευτος και μόνος. Μπορεί και να κατάφερνε να δημιουργήσει έναν όμορφο κόσμο, το θέμα είναι πόσο θα κρατούσε;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved