Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Ταύρο;

Σίγουρα, μιλάμε για έναν κόσμο που ο αισθησιασμός και η καλοπέραση έχουν τον πρώτο λόγο

Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Ταύρο;

Όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος, σύμφωνα με την δική μας οπτική. Κάθε άνθρωπος όμως είναι ξεχωριστός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Πώς θα ήταν λοιπόν ένας κόσμος φτιαγμένος από έναν Ταύρο και ποια στοιχεία του θα ήθελε να υπάρχουν στο δημιούργημά του;

Ο Ταύρος ανήκει στην ομάδα των παρεξηγημένων ζωδίων. Όλοι νομίζουν πως είναι τεμπέλης, χαλαρός και ζαμάν φου, μα στην πραγματικότητα απλά λειτουργεί με τους δικούς του χρόνους.

Ο Ταύρος αγαπά και αναζητά την καλή ζωή και τις ανέσεις. Φαγητό, ύπνος, χρήμα, ερωτικές... περιπτύξεις αποτελούν τον Παράδεισό του, οπότε μάλλον μιλάμε για έναν κόσμο που ο αισθησιασμός και η καλοπέραση έχουν τον πρώτο λόγο.

Ένας Ταύρος έχει απίστευτη υπομονή και πάντα λειτουργεί πρακτικά και μεθοδευμένα, οπότε στο δικό του κόσμο υστερίες, άγχη, βιασύνη και... παρορμήσεις δεν έχουν θέση.

Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που αγαπούν τη δουλειά και είναι σπάνιο να τους δεις να ''κάθονται'' και να τα περιμένουν όλα από τους άλλους, άρα στον κόσμο του κανείς δεν μένει άπραγος.

Αγαπάει πολύ την αίσθηση της ασφάλειας και θα μπορούσαν πολλοί να τον χαρακτηρίσουν σπιτόγατο. Άρα στην δική του κοινωνία ίσως να μην έβλεπες συχνά ανθρώπους να τριγυρνάνε έξω ανεξέλεγκτα και άσκοπα.

Όλα κινούνται με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς. Η χαλαρότητα και η ηρεμία είναι κάτι που ο Ταύρος αποζητά σχεδόν σε όλα, πράγμα που πολλές φορές τον κάνει να φαίνεται βαρετός. Αυτό όμως είναι και το κλειδί του. Ένας ήρεμος Ταύρος είναι και αποτελεσματικός, ενώ ένας πιεσμένος Ταύρος δεν έχει και τις καλύτερες αντιδράσεις.

Οι Ταύροι φαίνονται χαλαροί, αλλά, όταν το χάσουν, θα ξεφύγουν τελείως. Μπορεί να γίνουν κτητικοί και ζηλιάρηδες, εμμονικοί και φιλάργυροι και να θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε όλα. Οτιδήποτε είναι δικό τους, θα παραμείνει δικό τους ακόμα κι αν ο Θεός ο ίδιος προσπαθήσει να τους το πάρει. Πεισμώνουν και τυφλώνονται και είναι δύσκολο να αλλάξουν γνώμη (όχι ακατόρθωτο, ίσως όμως πολύ πιο χρονοβόρο).

Εν κατακλείδι, ο Ταύρος θα φρόντιζε να έχουν όλοι στέγη, τροφή ή μια δουλειά που θα τους επέτρεπε να ζήσουν τη ζωή τους, όμως δεν θα μπορούσε να ηγηθεί, ούτε να διοικήσει τη δική του κοινωνία γιατί η έλλειψη ισορροπίας στον μονοκόμματο τρόπο που κινείται, σκέφτεται και πράττει ενδεχομένως να αποβεί μοιραία.

Σίγουρα όμως θα είναι ευτυχισμένος, αν έχει το δικό του σπίτι, την δική του οικογένεια, την δική του δουλειά και περιβάλλεται από δικούς του ανθρώπους, έτσι ώστε να νιώθει ασφαλής και χαλαρός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved