Τι ισχύει και τι είναι ψέμα για τα ζώδια και το S3X;

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο

Παπασταύρου Λίντα
Τι ισχύει και τι είναι ψέμα για τα ζώδια και το S3X;

Όπως σε όλα τα πράγματα, υπάρχουν μύθοι και αλήθειες, έτσι και στα ζώδια κάποια από αυτά που λέγονται ή ακούγονται δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν, κυρίως σε ό,τι αφορά στο σεξ! Γι' αυτό, διάβασε παρακάτω και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο.

Και για να είμαστε πιο ακριβείς, επειδή η σεξουαλικότητα έχει να κάνει, πρώτα απ' όλα, με το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης στο κάθε γενέθλιο ωροσκόπιο, τσέκαρε που είναι ο δικός σου και ύστερα διάβασε το ανάλογο ζώδιο.

*Αν δεν ξέρεις πού βρίσκεται, πάτησε εδώ

ΚΡΙΟΣ

Αν τον ακούσεις, νομίζεις ότι είναι sex machine. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, κάνει σεξ, κάτι σαν αντιβίωση. Αυτό όμως ισχύει μόνο τις πρώτες μέρες που είναι με κάποιον/α ενθουσιασμένος/η, ύστερα η συχνότητα μειώνεται. Επίσης, μειωμένη είναι και η διάρκεια της όλης πράξης...

ΤΑΥΡΟΣ

Δε μιλά καθόλου για το σεξ, αλλά είναι κρυφοπληγή. Από τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Και διαρκεί, και διαρκεί.... σαν αλκαλική μπαταρία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιο σεξουαλικός/η απ’ ό, τι φαίνεται και περίεργος/η, θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα συνεχώς. Η εγκεφαλικότητα αφορά στη σχέση, όχι το σεξ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα στην αρχή είναι πολύ συγκρατημένος/η. Τον λες και ντροπαλό/η... Μετά... ξεδιπλώνει τα ταλέντα του/ης και ποιος/α τον πιάνει.

ΛΕΩΝ

Θα του άρεσε να κάνει σεξ όλη την ώρα, αφού θέλει να παίρνει ευχαρίστηση. Όμως δεν δίνει πολλά πίσω...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι το μόνο θέμα για το οποίο δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες. Από βίτσια όμως... Μάλλον παρτάκια τον χαρακτηρίζεις!

ΖΥΓΟΣ

Σεξ; Όχι δεν το αποδέχεται, είναι πολύ ευγενής... Αυτός κάνει έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το 0 στο Άπειρο. Ή που θα είναι σεξομηχανή ή που θα κάνει αποχή για κάνα χρόνο και βάλε, αν δεν βρίσκει κάτι να τον/ην σεξουαλίσει... Είπαμε είναι του "όλα ή τίποτα"!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν μπορούσε, θα έκανε σεξ και όλη μέρα και παντού...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν του αρέσει να μιλάει γι’ αυτό κι εννοείται ότι δεν μπαίνει ποτέ σε λεπτομέρειες... Του αρέσει όμως να το κάνει και μάλιστα πολύ. Όταν η μέρα φεύγει, το σεξ έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προκλητικός στα λόγια, αλλά όχι στο κρεβάτι... Πολλά μην περιμένεις, κουλά να περιμένεις... γιατί είναι και κάπως kinky! Αλλά και πάλι, σεξουαλικό ον δεν τον λες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπερδεύει το σεξ, με το συναίσθημα και τη σχέση κι εκεί κάπου το χάνει. Καλά το κάνει πάντως! Έχει και μπόλικη φαντασία...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved