Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν τον άντρα «άγριο» και αρρενωπό

Όσο πιο macho είναι, τόσο περισσότερο τις ελκύει

Έμμα Ριζοπούλου
Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν τον άντρα «άγριο» και αρρενωπό

Σε κάθε γυναίκα σαφώς και αρέσει ένας διαφορετικός τύπος άντρα. Άλλες ελκύονται από τον σοφιστικέ, άλλες από τον ρομαντικό, άλλες από τον έξυπνο ή παιχνιδιάρη, τον λατίνο εραστή, κάποιες από τον μπρατσωμένο, τον μπρουτάλ, τον αρσενικό, τον άγριο. Ενδεχομένως γιατί δίπλα του νιώθουν περισσότερο ασφάλεια ή γιατί γι' αυτές είναι η επιτομή του ανδρικού φύλου και αισθάνονται περισσότερο θηλυκά στο πλευρό του. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που έλκονται από τους brutal άντρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος έλκεται από άντρες δυναμικούς. Ψάχνει στον σύντροφό της στοιχεία που λείπουν από τον δικό της χαρακτήρα. Το να έχει ο άλλος πυγμή, δυναμισμό και να είναι ο «σκληρός» της υπόθεσης, την κάνει να τον θέλει ακόμα πιο πολύ. Δίπλα του νιώθει μια σιγουριά και σαφώς ασφάλεια. Θεωρεί ότι ο άντρας με τα brutal χαρακτηριστικά θα την προστατεύσει και θα βγει μπροστά για να «καθαρίσει» εκείνος για πάρτη της.

ΖΥΓΟΣ

Από τους brutal άντρες έλκεται πολύ και η γυναίκα Ζυγός. Επειδή εκείνη είναι η ρομαντική ψυχή, η ευαίσθητη και γλυκιά, θέλει ο άντρας να είναι το ακριβώς αντίθετο και να καλύπτει όλα όσα της λείπουν. Ένας άντρας με brutal χαρακτηριστικά την κάνει να νιώθει ότι στα χέρια του μπορεί να αφεθεί και ότι θα είναι ασφαλής. Ότι θα την προστατεύσει, θα αποφασίσει εκείνος και για τους δυο τους, θα πάρει πρωτοβουλίες και γενικότερα θα «καθαρίζει» για όλα. Θα είναι ο αρχηγός στην σχέση και εκείνη θα τον ακολουθεί πιστά και αδιαμαρτύρητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς νιώθει σαν τις πριγκίπισσες στα παραμύθια που περιμένουν τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο για να τις σώσει. Και φυσικά αυτός ο πρίγκιπας δεν είναι κανένας… μαλθακός τύπος. Είναι ο ατρόμητος πολεμιστής με την λαμπερή στολή και το ύφος του σκληρού άντρα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο και κάθε «τέρας». Ακριβώς λοιπόν επειδή η γυναίκα Ιχθύς είναι χαμηλών τόνων, ρομαντική και άκρως συναισθηματική, τρελαίνεται για άντρες με brutal χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα στοιχεία που λείπουν από εκείνη. Και κάπως έτσι εξισορροπείται και η σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved