Κριός, Λέων, Τοξότης: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Ζώδια της φωτιάς: Πότε είναι στα πάνω τους και πότε τα βάφουν μαύρα;

Κριός, Λέων, Τοξότης: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και πως όλα στον κόσμο είναι τέλεια. Αλλά, υπάρχουν και μέρες που όλα δείχνουν να πάνε στραβά. Για ποιο λόγο όμως άλλες φορές νιώθεις ότι πετάς στα ουράνια και άλλες φορές ότι πέφτεις στα… τάρταρα;

Μα, για αυτό υπάρχει η αστρολογία. Για να βοηθήσει στην κατανόηση των συναισθημάτων σου.

Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που ανεβάζει τη διάθεση των ζωδίων της φωτιάς και τι είναι αυτό που τα κάνει να τα βλέπουν όλα μαύρα κι άραχνα.

ΚΡΙΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Κριέ όταν είσαι στα καλύτερά σου έχεις ένα πλατύ χαμόγελο στο χείλη σου και δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κατανικήσει. Θαυμάζεις την ομορφιά γύρω σου, είσαι γεμάτος ζωή και η λάμψη στα μάτια σου είναι αρκετή για να εξαφανίσει όλα τα σκοτάδια. Το μυστικό για την καλή σου διάθεση είναι η αυτοπεποίθηση και η αίσθηση ότι μπορείς να επιτύχεις τα πάντα.

Στα χειρότερά σου:

Όταν αρχίσεις να νιώθεις αμφιβολία για τον εαυτό σου, λειτουργείς με εντελώς αυτοκαταστροφικό τρόπο. Κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι διαδραματίζεται μέσα στο κεφάλι σου. Κάθε αποτυχία σε κάνει να πιστεύεις ότι οφείλεται σε δικά σου λάθη. Και τότε αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να είσαι αληθινά ευτυχισμένος, οπότε καταλήγεις να πληγώνεις τα συναισθήματα των άλλων και να μη σε νοιάζει καθόλου για αυτό.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Στα καλύτερά σου:

Είσαι γεμάτος ελπίδες και όνειρα, λόγω της ευφυΐας σου. Ενσαρκώνεις τον ήλιο και αυτό σου αρέσει πολύ. Νιώθεις φουλ ενεργητικός, δημιουργικός και το γέλιο σου δημιουργεί ευτυχία, όπου κι αν βρεθείς, φέρνοντας φως στο σκοτάδι.

Στα χειρότερά σου:

Πιστεύεις ότι δεν αρκετά καλός ή ικανός και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου. Παρόλο που διατηρείς μια αξιοπρεπή εμφάνιση που εκπέμπει δύναμη, βαθιά μέσα σου καταρρέεις. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις μπορεί να προκαλέσουν τα χειρότερα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να χάνεις τη γοητεία σου και να απογοητεύεσαι από τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα καλύτερά σου:

Τοξότη, όταν είσαι καλά, αισθάνεσαι ελεύθερος και διαθέτεις άπειρο θάρρος για να δοκιμάζεις νέα πράγματα και ξεχωριστές εμπειρίες. Είσαι γεμάτος θετική ενέργεια, θέλεις να περάσεις όμορφα και δεν σε νοιάζει τι πιστεύει ο οποιοσδήποτε για σένα. Το μόνο που θέλεις είναι να το ρίξεις στον… χορό, απελευθερωμένος από τη μιζέρια του κόσμου, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Στα χειρότερά σου:

Είσαι ανήσυχος, κουρασμένος από τα πάντα και νιώθεις σαν ηφαίστειο που πρόκειται να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή. Οι διαθέσεις σου είναι αντικρουόμενες και μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη. Όταν βρεθείς σε αυτήν την κατάσταση, τις περισσότερες φορές δεν είσαι σε θέση να εκφράσεις πώς αισθάνεσαι. Άλλες φορές γίνεσαι συναισθηματικός και άλλες καυστικός και… φαρμακόγλωσσος!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved