Αυτά τα 4 ζώδια «ξύνουν τα νύχια τους» για καβγά!

Δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις μια ειρηνική συζήτηση μαζί τους

Αυτά τα 4 ζώδια «ξύνουν τα νύχια τους» για καβγά!

Μερικοί άνθρωποι είναι ιδιαίτερα οξύθυμοι, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε συζήτηση κι αν ξεκινήσεις μαζί τους να καταλήγει σε καβγά. Λίγα είναι τα ανώδυνα θέματα που μπορείς να συζητήσεις και να μην αρχίσουν να φέρνουν αντιρρήσεις ή να αναπτύσσουν τα αντίθετα επιχειρήματα. Διαφωνούν κυρίως επειδή είναι καχύποπτοι, επιφυλακτικοί, εύθικτοι ή ακόμα και νευρικοί. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις μια ειρηνική συζήτηση αν δεν συμφωνείς μαζί τους εκ των προτέρων.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που, τις 9 στις 10 φορές, θα διαφωνήσουν με την άποψή σου και θα ξεκινήσουν καβγά, για τους δικούς του λόγους το καθένα:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που του όταν του κάτσει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις γνώμη. Είναι, άλλωστε, γνωστός για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά του, αυτό που όμως δε γνωρίζεις είναι ότι εκνευρίζεται πολύ, όταν η άλλη πλευρά επιμένει σε μια διαφορετική άποψη. Πρόσθεσε κι ότι σπάνια παραδέχεται ότι έχει άδικο, ε, μην απορείς λοιπόν αν μετά από μια συζήτηση, καταλήξετε τσακωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, ως γνωστόν, όλα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν υπάρχει μέση οδός. Βάλε κι ότι το ίδιο πάθος που βγάζει στη ζωή του, βγάζει και στις συζητήσεις του. Κατεβάζει ρολά, δεν ακούει τι του λες, συχνά παρεξηγεί τα λόγια ή τα εκλαμβάνει τελείως διαφορετικά, οπότε θα πρέπει να παραμείνεις πολύ ψύχραιμος/η και να μη χάσεις τον έλεγχό σου για να μη γίνετε μαλλιά κουβάρια. Α και κάτι άλλο: Να ξέρεις ότι θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δίδυμο, το πιο πιθανό είναι να εκνευριστείς γιατί τα ξέρει... όλα, έχει άποψη για τα πάντα και η γνώμη του είναι η πιο σωστή. Επίσης, ότι όταν ακούει κάτι στο οποίο δε συμφωνεί, έχει ύφος εξυπνακίστικο, κοροϊδευτικό ή ειρωνικό, οπότε εύκολα σπάει τα νεύρα του συνομιλητή του. Αυτό που, επίσης, είναι εκνευριστικό και σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει, κάποια στιγμή, είναι το ότι την επόμενη μέρα κι αφού σε έχει σκάσει, μπορεί να σου πει τα ίδια με αυτά που υποστήριζες εσύ, τρελαίνοντάς σε.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας προσβάλλεται εύκολα, οπότε τρεις στις πέντε που θα υπάρξει διαφωνία μαζί του, θα πάρει αμέσως φωτιά. Ίσως έχεις χτυπήσει ευαίσθητο σημείο του ή είναι εγωιστής και δε δέχεται μια άποψη που έρχεται σε αντίθεση με τη δική του. Όπως και να έχει, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο επιμένεις, προσπαθήσεις να υπερασπίσεις τον εαυτό σου ή να του αποδείξεις ότι έχει λάθος, τόσο να περιμένεις, αιχμηρή γλώσσα, κατηγορίες ακόμα και βρισίδι από την πλευρά του. Η μόνη περίπτωση να λήξει το όλο θέμα είναι να του ζητήσεις συγγνώμη κι ας μη φταις...

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα πουν τη γνώμη τους ακόμα κι αν δεν τα ρωτήσεις!

Τα 4 ζώδια που θέλουν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα πιο καταπιεστικά ζώδια που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved