Αυτά τα 4 ζώδια μισούν τις αλλαγές!

Τους είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε κάθε τι καινούργιο ή διαφορετικό!

Αυτά τα 4 ζώδια μισούν τις αλλαγές!

Κάποιοι επιδιώκουν αλλαγές στη ζωή τους, καθώς έτσι ανανεώνονται και κρατούν τη φλόγα του ενθουσιασμού αναμένη, άλλοι όμως τις φοβούνται και αυτοί είναι οι πλειοψηφία. Το να μη χάσουν αυτό που έχουν είναι πιο σημαντικό, άλλωστε, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη και δεν είναι εύκολο να την κόψουν. Το χειρότερο γι' αυτούς είναι το να ξεχάσουν ό,τι ήξεραν και να προσαρμοστούν σε μια καινούργια πραγματικότητα είτε της σχέσης είτε της δουλειάς, είτε της γειτονιάς, ακόμα και αν είναι ή αποδειχτεί στην πορεία ότι ήταν για το καλό τους. Αλλά, όλα αλλάζουν, οι μέρες, οι μήνες, οι εποχές, οι καταστάσεις... Τίποτα δε μένει ίδιο κι αυτό είναι νόμος της ζωής!

Ποια όμως είναι τα ζώδια που μισούν τις αλλαγές και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που του αρέσει να ρίχνει μπετά και να κτίζει! Το να κοπιάσει και να φτιάξει μια ζωή, που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, είναι το Α και το Ω του, οπότε και μόνο στην ιδέα ότι κάτι από αυτά που ξέρει ή έχει θα πάψει να υπάρχει, τον λούζει κρύος ιδρώτας. Δεν είναι το ότι βολεύεται, σιχαίνεται τις εκπλήξεις, μισεί τις αλλαγές και τις ανατροπές, είναι και "βαρύς" σαν χαρακτήρας, οπότε του φαίνεται πιο εύκολο να ανέβει στο Έβερεστ, παρά το να προσαρμοστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ ισχύει η φράση "η συνήθεια που έγινε λατρεία". Ο Καρκίνος είναι λάτρης των παραδόσεων, της ιστορίας, του παρελθόντος και των συνηθειών. Θέλει να ριζώνει κάπου γιατί όσο περισσότερο βρίσκεται σε ένα μέρος, σχέση ή δουλειά, τόσο πιο πολύ εξοικειώνεται και μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Το άγνωστο τον φοβίζει, οπότε μια αλλαγή στη ζωή του είναι το χειρότερο που θα του συμβεί και θα του πάρει πάρα πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ανάγκη του Σκορπιού να έχει τον έλεγχο των πάντων. Εύκολα θα σου κάνει την έκπληξη, κυρίως αν είναι δυσάρεστη, ταυτόχρονα όμως μισεί τις εκπλήξεις, τις ανατροπές και τις αλλαγές, όταν προέρχονται από άλλους. Βλέπεις, γι' αυτόν τα πράγματα είναι "έτσι ακριβώς", ούτε αλλιώς, ούτε περίπου και έτσι θέλει να παραμένουν, διαφορετικά δεν έχει τη δυνατότητα να τα κοντρολάρει. Γι' αυτό του είναι δύσκολο να αποδεχτεί και να προσαρμοστεί και μάλιστα γρήγορα σε κάτι άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη, είναι η Παρθένος, που είναι ανάγκη ζωής να καταστρώνει προγράμματα (και πλάνα 10 χρόνων, μη σου πούμε) και να τα ακολουθεί ευλαβικά. Το μέγα λάθος που κάνει; Ποτέ δεν υπολογίζει τον αστάθμητο παράγοντα. Λες και έχει κάνει συμβόλαιο με το σύμπαν ότι οι συνθήκες θα παραμείνουν ίδιες κι αμετάβλητες. Εδώ δεν μπορεί να αποδεχτεί μια αλλαγή στο ημερήσιο πλάνο της και παθαίνει υστερία, πόσω μάλλον να προσαρμοστεί κιόλας.

Διάβασε επίσης:

Με αυτούς τους ανθρώπους καλύτερα να είστε... από μακριά κι αγαπημένοι!

Αυτά είναι τα πιο καταπιεστικά ζώδια που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή σου!

Αυτά τα 4 ζώδια δεν μπορούν με τίποτα να πουν «Όχι»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved