Κριός, Λέων, Τοξότης: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα τους δεν θα σου αποκαλύψουν ποτέ

Κριός, Λέων, Τοξότης: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, που τα ζώδια της φωτιάς κρατούν καλά κρυμμένα!

ΚΡΙΟΣ

Κρύβει: Ρομαντισμό, συμπόνοια και ευαισθησία

Όσοι γνωρίζουμε καλά έναν Κριό, ξέρουμε ότι είναι ένα ευαίσθητο, ψυχοπονιάρικο και ρομαντικό ζώδιο. Οι Κριοί έχουν την τάση να κρύβουν καλά την ευγενική και συνεσταλμένη πλευρά τους πίσω από τον δυναμικό τους χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα, είναι αθεράπευτα ονειροπόλοι, γεμάτοι ιδιαίτερες φαντασιώσεις, σκέψεις και συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Κρύβει: Ευαισθησία, γενναιοδωρία και αφοσίωση

Οι Λέοντες είναι ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και βρίσκονται στην λίστα των πιο πιστών ζωδίων. Μπορεί ο Λέοντας να εξωτερικεύει μεγάλη αυτοπεποίθηση, στην πραγματικότητα όμως μέσα του υπάρχει ένας κατακλυσμός συναισθημάτων, που του είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει. Δένεται πολύ με τους ανθρώπους που αγαπά, νοιάζεται και είναι πάντα ειλικρινής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρύβει: Στοχασμούς, συναισθήματα και απόψεις

Οι Τοξότες είναι βαθυστόχαστα και μυστικοπαθή άτομα. Ενώ δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως, ένας Τοξότης έχει ένα πολύ μεγάλο βάθος συναισθημάτων κρυμμένο μέσα του. Τον εξιτάρει πολύ το μυστηριώδες, το περίεργο και το διαφορετικό, χωρίς όμως να το εκδηλώνει στους γύρω τους. Δεν τους είναι εύκολο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, διότι πρόκειται για πολύ εσωστρεφή και συντηρητικά άτομα παρόλο που δεν το προβάλλουν ποτέ προς τα έξω.

Διάβασε επίσης:

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Είσαι ζώδιο της φωτιάς; Αυτή είναι η αιτία της καταστροφής σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved