Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Με απλά λόγια… πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρουν ή σου την «πέφτουν»;

Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Και ποια γυναίκα δεν έχει μπερδευτεί με την συμπεριφορά ενός άντρα. Αναρωτιέται: «Με Θέλει; Δε με θέλει; Και πώς είμαι σίγουρη;» Αν έχεις,φίλη μας, να κάνεις με ζώδιο της φωτιάς, τότε είναι εύκολο να καταλάβεις από την όλη του συμπεριφορά το πώς σε βλέπει, ερωτικά ή φιλικά.

Κριός, Λέων και Τοξότης έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά που σε αυτό το κομμάτι του έρωτα και του παιχνιδιού τους… προδίδουν. Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου το μυστικό, ώστε να πιάσεις αμέσως το... υπονοούμενο. Βλέποντας αυτά τα σημάδια, πρέπει να αρχίσουν να σου χτυπούν καμπανάκια ότι εδώ κάτι… τρέχει.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Θα σε πειράξουν. Αντί να σου κάνουν ένα κομπλιμέντο για το καινούργιο σου κούρεμα, θα σε κοροϊδέψουν γι' αυτό. Αντί να σου πουν πόσο καλή δουλειά έχεις κάνει σε κάτι, θα σου αναφέρουν το λάθος που μπορεί να σου ξέφυγε. Πάντα θα βρουν έναν τρόπο για να σου ασκήσουν κριτική. Με τρόπο βέβαια και λίγο χιουμοριστικά. Ίσως να το παρακάνουν κάποιες φορές και να νιώσεις λίγο άσχημα ή ότι σου κάνουν bullying. Όπως και να έχει, θα συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά στην παιδική χαρά, επειδή το να είναι κακοί μαζί σου είναι ευκολότερο από το παραδεχτούν το πώς νιώθουν για σένα.

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!

Αυτά τα ζώδια θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού, χωρίς κανένα ενδοιασμό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved