Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο του αέρα είναι επικίνδυνο;

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Καθημερινά διαβάζουμε ή ακούμε για άτομα που έχουν επιδείξει παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες οφείλονται σε διάφορα ψυχικά προβλήματα. Μιλάμε για συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με αντικοινωνικούς και απερίσκεπτους τρόπους. Μερικά παραδείγματα τέτοιων συμπεριφορών είναι: τα συχνά ψέματα, το διογκωμένο «εγώ», η αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων, η έλλειψη ενοχών ή τύψεων, η χειραγώγηση ατόμων.

Η αλήθεια είναι ότι τα περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν άτομα που ανήκουν και στα 12 ζώδια. Συνεπώς, επαληθεύεται άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε μέσα μας θετικά και αρνητικά στοιχεία και το να καλλιεργούμε τα θετικά δεν παύει να είναι ένα στοίχημα.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που έχουν τα ζώδια του αέρα, το οποίο αν καλλιεργηθεί στην υπερβολή του, μπορεί να δηλώνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας ψυχοπαθητικός τύπος Διδύμου μπορεί να είναι εθισμένος στα περίτεχνα ψέματα και στην αποπλάνηση. Μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις από μακριά έναν τέτοιον Δίδυμο.

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στο να αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων, μέσω της αλληλεπίδρασης και της παρατήρησης. Ξέρουν πώς να κάνουν κομπλιμέντα και να κολακεύουν κάποιον για να τους δώσει αυτό ακριβώς που θέλουν.

Σε πολλές περιπτώσεις, πάντως, ένας Δίδυμος με αρνητικά ψυχικά χαρακτηριστικά, σκοντάφτει στον απίστευτο αριθμό ψεμάτων που έχει πει, προκειμένου α επιτύχει τους σκοπούς του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Οι αρνητικοί Ζυγοί είναι οι «άγιοι» ψυχοπαθείς, με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν από τον σαδισμό έως τη βαρβαρότητα ή ακόμα μια υβριστική και χειριστική προσωπικότητα! Αυτού του τύπου οι Ζυγοί μπορεί να έχουν ένα κοινωνικό προφίλ που δείχνει άψογο ήθος αλλά ταυτόχρονα να καταδικάζουν τους πάντες ως ανήθικους.

Η ακαμψία της πεποίθησής τους ότι έχουν υψηλή ηθική, συχνά τους οδηγεί στον έλεγχο των άλλων και στη διαφθορά, χωρίς ενοχές.

Πολλοί ψυχοπαθητικοί Ζυγοί καταλήγουν να εργάζονται ως αστυνομικοί που επιβάλλουν το νόμο και την τάξη ή ως θρησκευτικοί ηγέτες ή μοναχοί που παρουσιάζονται ως πνευματικοί δάσκαλοι και παροτρύνουν τους ακολούθους τους σε σωματικές τιμωρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κυριότερο ψυχοπαθητικό χαρακτηριστικό ενός αρνητικού Υδροχόου είναι η αντικοινωνικότητα. Αρνείται να υπακούσει στο νόμο ή να συμμορφωθεί με τους κοινωνικούς κανόνες, αν και είναι ιδιαίτερα ευτυχής όταν αναζητά κάποιο κέρδος με το να εξαπατά ή να παρασύρει τους άλλους.

Οι Υδροχόοι είναι πολλοί καλοί στο να υποθάλπουν εξεγέρσεις βασισμένες πάνω σε ουτοπικές ιδέες, αλλά ανίκανοι στο να σχεδιάσουν το μέλλον αυτών των εξεγέρσεων. Το τρομακτικό με τους αρνητικούς Υδροχόους είναι ότι μπορεί να εκλογικεύσουν τις συνέπειες των λόγων και των ιδεών τους καθώς και του κακού που προκαλούν στους άλλους και να συνεχίζουν απτόητοι τις αλλοπρόσαλλες δράσεις τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved