Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Για αυτούς τους λόγους αξίζεις πολλά!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αρέσει στους ανθρώπους και σε κάνουν παρέα, θα μπορούσες να αναζητήσεις στο ζώδιό σου ποια είναι τα πιο… αξιολάτρευτα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Μπορεί να πρόκειται για ολοφάνερα ταλέντα που διαθέτεις, αλλά και για αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα σου που όμως σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να έλκεις τους άλλους γύρω σου. Αυτό που έχει σημασία τελικά είναι ότι υπάρχει ένα κράμα χαρακτηριστικών σε κάθε ζώδιο που το καθιστά αξιαγάπητο.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ζώδια του αέρα και κάνουν τους άλλους να τα λατρεύουν:

ΔΙΔΥΜΟΙ

1. Αστείος

Οι Δίιδυμοι είναι απίθανοι τύποι κυρίως επειδή πάντα θέλουν και μπορούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Η προσαρμοστικότητα του Διδύμου σε κάθε κατάσταση του επιτρέπει να σκορπίζει γύρω του τη χαρά και τη διασκέδαση.

2. Εξαιρετικός στην επικοινωνία

Ένας Δίδυμος μπορεί να μιλά για οτιδήποτε επί ώρες. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι να μην βαρεθείς συζητώντας μαζί του, και αυτό ισχύει επίσης στις αισθηματικές του σχέσεις. Ο Δίδυμος είναι από τα άτομα που δίνει προτεραιότητα στην επικοινωνία και στη σχέση με τον εκάστοτε σύντροφό του.

3. Δραστήριος

Ένας Δίδυμος δείχνει σαν να μην στερεύει ποτέ από ενέργεια. Όταν είναι στα κέφια του αποτελεί τη «ζωή» κάθε παρέας που έχει την τύχη να τον Δίδυμο στους κόλπους της. Αν μη τι άλλο, ο Δίδυμος θα βάλει όλο του το ταλέντο για να εξαφανίσει τη βαρεμάρα!

4. Ανοιχτόμυαλος

Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει κάθε τι καινούργιο, επειδή έχει μια ανοιχτή αντιμετώπιση προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δίδυμος αποτελεί σημείο αναφοράς, όταν οι φίλοι του θέλουν να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες, στη γνώση, στη διασκέδαση αλλά και στα ταξίδια.

5. Ευφυής

Ένας Δίδυμος διαθέτει ξεχωριστή ευφυΐα που συνυπάρχει με την περιέργιειά του με έναν θαυμαστό τρόπο. Το πνεύμα του δουλεύει ακατάπαυστα και η διανοητική του περιέργεια τον οδηγεί στο να ανακαλύπτει νέα πράγματα διαρκώς. Οπότε, όταν θέλεις να μάθεις γενικά «τι παίζει», σε όλους τους τομείς, το καλύτερο είναι να ρωτήσεις έναν Δίδυμο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

1. Γενναιόδωρος

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων. Του αρέσει να είναι ερωτευμένος και να δείχνει την αγάπη του με διάφορους τρόπους. Και αυτό περιλαμβάνει και δώρα, που τα έχει διαλέξει με αγάπη και πολλή περίσκεψη.

2. Στοργικός

Ο Ζυγός λατρεύει να αφήνεται στα χέρια σου. Η Αφροδίτη που τον κυβερνά είναι ευαίσθητη και αισθησιακή. Σε ανταπόδοση, γίνεται πολύ εκδηλωτικός και μπορεί να είναι ένα πολύ τρυφερό άτομο.

3. Συνετός

Ο Ζυγός επιθυμεί να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των άλλων και συνήθως έχει πολύ προσεκτική συμπεριορά μέσα σε μια σχέση. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που όλοι το προσέχουν και το θαυμάζουν.

4. Κοινωνικός

Είναι γνωστός ο χαρακτηρισμός του Ζυγού ως «κοινωνική πεταλούδα». Του αρέσει πολύ να κοινωνοικοποιείται μέσα από φιλίες και παρέες. Βασικά, η κοινωνικότητα είναι η... τροφή του. Απολαμβάνει να αποκαθιστά τις ισορροπίες και να φέρνει κοντά τους ανθρώπους, κάτι που τον κάνει αξιαγάπητο.

5. Γοητευτικός

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, ο Ζυγός έχει το προνόμιο να είναι ελκυστικός για γοητευτικός χωρίς καν να το προσπαθήσει. Έχει μια έμφυτη συναίσθηση της εσωτερικής ομορφιάς και αυτό μπορεί πράγματι να αναδειχθεί σε χάρισμα για αυτό το ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Ανοιχτόμυαλος

Να ξέρεις πάντα ότι ένας Υδροχόος είναι τόσο ανοιχτόμυαλος όσο δείχνει, κι ακόμα περισσότερο... Η καρδιά και το μυαλό του είναι ανοιχτά και συχνά έτοιμα να δοκιμάσουν εντελώς νέα πράγματα. Στις σχέσεις του ισχύει το ίδιο, κάτι που συνήθως χαροποιεί ιδιαίτερα τα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους του.

2. Έξυπνος

Ως ζώδιο του αέρα, έχει ένα πολύ ζωντανό μυαλό και είναι εξαιρετικός συνομιλητής. Η εγκεφαλική του προσέγγιση και η ικανότητά του να εξετάζει τα θέματα με τη συζήτηση είναι πολύ αποτελεσματικά εργαλεία στις σχέσεις του. Μπορεί επίσης να είναι καλός στις πρακτικές συμβουλές, αλλά και να σε καθοδηγήσει στα «μονοπάτια» της τεχνολογίας.

3. Συμπονετικός

Όταν ένας φίλος περνάει δύσκολα, θα στραφεί πάντα προς τον Υδροχόο που έχει μια ιδαίτερη ευχέρεια στο να κατανοήσει την πηγή και τα αίτια του προβλήματος. Όλοι οι Υδροχόοι νιώθουν επιτακτική ανάγκη να βοηθάνε τον περίγυρό τους και συχνά είναι πολύ συμπονετικά άτομα.

4. Έντιμος

Οι συγγενείς και οι φίλοι ενός Υδροχόου ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο έντιμο πρόσωπο είναι. Ανήκει στα ζώδια που κατά κύριο λόγο θεωρεί βλακεία την ανεντιμότητα. Επομένως, μπορείς να εμπιστευτείς τον εμπιστευτείς, αβίαστα και χωρίς πρόβλημα.

5. Κοινωνικός

Ο Υδροχόος είναι πολύ προσηλωμένος στις φιλίες και τις παρέες του. Μπορεί να έχει έναν πολύ μεγάλο κοινωνικό κύκλο, μέσα στον οποίο να έχει δημιουργήσει δίκτυα φίλων. Περιστοιχίζεται συνήθως από ευαισθητοποιημένα άτομα που είναι κοινωνικά ενεργά. Γενικά, από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του είναι να περνάει χρόνο με φίλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved