Τα 3 πιο επεισοδιακά ζώδια που είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Είναι απαιτητικά και κάνουν αίσθηση οπωσδήποτε!

Τα 3 πιο επεισοδιακά ζώδια που είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι, σίγουρα κάποιες στιγμές της ζωής σου θα έχεις αντιδράσει με υπερβολή. Μπορεί να σε έπιασε απελπισία επειδή πιστεύεις ότι ο κομμωτής σου σε έκανε «γίδι» ή να περπατάς στη μέση του δρόμου και ν’ αρχίζεις άγριο καυγά με το ταίρι σου ή να πετάγεσαι από τη θέση σου τραγουδώντας δυνατά κάθε φορά που ακούς ένα αγαπημένο τραγούδι. Άλλωστε, όλοι έχουμε τις εξάρσεις μας.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποια άτομα που έχουν μια διαρκή τάση στις υπερβολές ή μάλλον «ζουν για να υπερβάλουν». Η συμπεριφορά αυτών των ατόμων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θορυβώδης, δραματική, αντιπαθητική, αγενής ή ακόμα και αστεία. Όμως δεν παύουν να είναι πολύ αξιοπρόσεκτες προσωπικότητες.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν παρόμοια συμπεριφορά και για ποιο λόγο ζούμε για να τα αγαπάμε:

ΛΕΩΝ

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος, ο οποίος, ας το παραδεχτούμε, είναι ο φάρος γύρω από τον οποίο διαδραματίζεται ένα… φυσικό δράμα. Οι χρυσές ακτίνες του είναι παντού γύρω μας, χορεύουν στα πρόσωπά μας, ξεχύνονται από τα παράθυρα και μας τυλίγουν στην αιώνια ζεστασιά του. Δεν είναι εύκολο λοιπόν να αποστρέψουμε το βλέμμα μας από τις ηλιαχτίδες που εκπέμπει ένας Λέοντας, ο οποίος ως δημιουργικό ον τροφοδοτείται από την αναγνώρισή μας.

Με το γέλιο του, τις τολμηρές επιλογές στην εμφάνιση και με τους παθιασμένους μονολόγους του, η ζωή του είναι μια αέναη παράσταση πάνω σε σκηνή. Και ως ένα από τα τέσσερα σταθερά ζώδια του αρέσει να σχεδιάζει το κάθε τι, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα είναι μια πετυχημένη παράσταση. Όταν οι υψηλές προσδοκίες του δεν ικανοποιούνται ή όταν αμφισβητούνται οι ισχυρές απόψεις του, ο εκφραστικός Λέων δεν φοβάται να κάνει μια δήλωση επί σκηνής. Είναι λάτρης της «τελευταίας λέξης» ή ενός βροντερού χτυπήματος της πόρτας που συνοδεύει μια δραματική έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, η κατάκτηση της νίκης είναι αναπόσπαστο στοιχείο του χαρακτήρα του.

Εν κατακλείδι, αν είσαι με έναν Λέοντα, και ψάχνετε να βρείτε μια καλή ταινία για να δείτε, άφησέ τον να επιλέξει. Κάτι παραπάνω ξέρει απ’ αυτά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ ο Λέων εκφράζεται δραματικά, μέσω της τολμηρής εξωτερικής του έκφρασης, το εσωτερικό συναισθηματικό βασίλειο του Καρκίνου είναι ακόμα πιο έντονο. Ο Καρκίνος κυβερνάται από το λαμπερό ασημένιο φεγγάρι, το οποίο αστρολογικά συμβολίζει την τροφή, τις ονειροπολήσεις και τις αναμνήσεις. Συχνά, «κολλάει» σε κάποια συναισθήματα –όπως ο φόβος για μια νέα δουλειά ή η δυσαρέσκειά του προς ένα μέλος της οικογένειας- και με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει να δημιουργηθούν πολλά μικρά παράπονα με την πάροδο του χρόνου.

Οι Καρκίνοι καταναλώνονται πολύ στο να αποκτήσουν αυτοπροστασία, κάτι απαραίτητο για όλα τα ζώδια του νερού, τα οποία είναι έτοιμα να πιστέψουν ότι οι πάντες έχουν σκοπό να τα βλάψουν. Έτσι, ενώ ένα άλλο ζώδιο μπορεί να γελάσει και να αντικρούσει μια προσβολή, ο Καρκίνος τη θάβει μέσα σε ένα δικό του αφήγημα όπου αυτός είναι το θύμα. Όταν κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, θα ανοίξουν οι συναισθηματικές του πύλες, μπορεί να βάλει τα κλάματα για το παραμικρό, πχ. γιατί δεν αγόρασες τα σωστά κουλουράκια από τον φούρνο. Αυτή η εκρηκτική συμπεριφορά του μπορεί να είναι πολύ ανησυχητική, αφού το ξέσπασμά του δεν οφείλεται στα κουλουράκια φυσικά, αλλά στο ότι τους τελευταίους έξι μήνες τον/την έχεις παραμελήσει!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο διαισθητικοί όσο αυτό το φεγγαροχτυπημένο ζώδιο, οπότε κάτι που είναι εντυπωσιακό για τον Καρκίνο μπορεί να περάσει εντελώς απαρατήρητο στους υπόλοιπους.

ΚΡΙΟΣ

Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τον Κριό ως το αστρολογικό παιδί που ορμάει με φόρα στη ζωή. Τα παιδιά, λόγω της λαχτάρας τους για άμεση ικανοποίηση των επιθυμιών και λόγω των συγκινησιακών εκρήξεων, μπορεί να δημιουργούν καθημερινά μικρά δράματα. Και ο Κριός… επίσης!

Κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της θέλησης, της επιθετικότητας και του ζωώδους ενστίκτου και η συμπεριφορά του είναι εντελώς αφιλτράριστη και απτόητη. Η φλογερή παρορμητική φύση χαρακτηρίζει λίγο-πολύ όλα τα πύρινα ζώδια, είτε πετάγονται στο δρόμο για να προλάβουν να περάσουν απέναντι, είτε κάνουν αναδιάταξη των επίπλων του σπιτιού στις τρεις τα ξημερώματα! Ο Κριός είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για την επίτευξη των προσωπικών του στόχων και δεν υπάρχει χρόνος για να ψάξει λεπτομέρειες ή να εξετάσει τις απόψεις των άλλων. Έτσι, όταν στριμωχτεί, επειδή για παράδειγμα έφτασε σε ένα κατάστημα την ώρα που κλείνει, θα βάλει τις φωνές και δεν θα διστάσει να μαλώσει με κάποιον που του πήρε τη θέση στο πάρκινγκ!

Αν λοιπόν δεις έναν φουριόζο, επιθετικό τύπο να σου φωνάζει χωρίς κάποιον εμφανή λόγο, βάλε στοίχημα ότι είναι Κριός και έχεις μεγάλες πιθανότητες να το κερδίσεις!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που το παίζουν αδύναμα για να τραβήξουν την προσοχή σου

Τα 3 ζώδια που έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν διάσημα!

Τα 3 ζώδια που καταφέρνουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved