Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο τυχερός είσαι;

Ζώδια του αέρα: Πόσο τα αγαπάει η τύχη;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο τυχερός είσαι;

Εσύ ανήκεις σε ένα από τα τυχερά ζώδια;

Κοιτώντας γύρω σου, μερικοί άνθρωποι μοιάζουν να είναι πολύ πιο τυχεροί από άλλους και μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι αν ευθύνεται το ζώδιό σου που είσαι τυχερός ή άτυχος.

Διάβασε παρακάτω αν και κατά πόσο τα ζώδια του αέρα έχουν ευλογηθεί με το θείο δώρο της Τύχης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά δεν είσαι από τους πιο τυχερούς της ζωής. Στην πραγματικότητα, η ζωή σου είναι γεμάτη με ατελείωτες προκλήσεις και εμπόδια που κάνουν την έννοια «Τύχη» να φαίνεται ως ένας ευσεβής πόθος.

Ωστόσο υπάρχει και η θετική πλευρά: Η ορμή και το πάθος σου για γνώση σε πηγαίνουν πολύ πιο μακριά από οπουδήποτε θα μπορούσε να σε οδηγήσει η τύχη από μόνη της. Όσοι διαθέτουν γοητεία και καλή τύχη, δεν έχουν ως εφόδιο ένα μυαλό σαν το δικό σου.

Ποιος χρειάζεται την τύχη όταν το μυαλό του μπορεί να ταξιδέψει παντού (!) και να ανακαλύψει τα πάντα;

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Εσύ Ζυγέ, είσαι τυχερός. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι διακατέχεσαι από μια αέναη αισιοδοξία και ότι η ζωή στις περισσότερες περιπτώσεις εξελίσσεται όπως την χρειάζεσαι. Εάν κάποιες φορές αναρωτιέσαι γιατί τείνεις να βγαίνεις αλώβητος/η στο τέλος μιας κακής μέρας, να ξέρεις ότι όλα έχουν να κάνουν με την αντίληψή σου για τη ζωή.

Οφείλεις βέβαια ένα «ευχαριστώ» στον κυβερνήτη πλανήτη σου, την Αφροδίτη, που σου δείχνει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και παράλληλα σου παρέχει… προκλητικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή!

Είσαι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που αποδεικνύει ότι η θετική σκέψη και το χαμόγελο είναι η σίγουρη συνταγή για να μην σκοντάφτεις στα χαντάκια της… ατυχίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου αξίζει μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά γιατί πρέπει να παραδεχτούμε πώς κάθε φορά που «βρέχει τύχη» εσύ κρατάς ομπρέλλα!

Παρόλο που η ζωή είναι συνήθως άδικη απέναντί σου, είσαι ένας επίμονος μαχητής και πάντα καταφέρνεις να… επιπλέεις σε κάθε λογής καταστροφή, ακόμα κι αν προς στιγμήν φαίνεται ότι σε έχει λούσει όλη η κακή τύχη του κόσμου.

Γιατί; Επειδή, έχεις αυτό που δεν έχουν οι περισσότεροι. Ανοιχτό μυαλό και ελεύθερο πνεύμα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved