Τα τρία ζώδια που προτιμούν την ηρεμία και απεχθάνονται τις εντάσεις!

Αν περνούσε από το χέρι τους θα έμεναν για πάντα ήρεμα!

Τα τρία ζώδια που προτιμούν την ηρεμία και απεχθάνονται τις εντάσεις!

Το να χάσεις την ψυχραιμία σου, αντιδρώντας αυτόματα σε μια κατάσταση που δημιουργεί ένταση, είναι εύκολο. Όμως, το να μείνεις ήρεμος/η και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ψυχραιμία είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αν και οι λογομαχίες ή οι τσακωμοί θεωρούνται εύκολη λύση από τους περισσότερους, στην πραγματικότητα δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο από το να αφήνουν μια πικρή γεύση στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου, το σοφό πράγμα που πρέπει να κάνεις κάθε φορά που βρίσκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να μείνεις ενωμένος/η με τον συνάνθρωπο και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα πώς και τα γιατί. Ατυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν με τον αντίθετο τρόπο, όμως υπάρχουν και κάποιοι που «το έχουν» με την έννοιες ηρεμία και ψυχραιμία.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που τους αρέσει να διατηρούν την ηρεμία γύρω τους, κυρίως επειδή με αυτόν τον τρόπο περνούν πολύ καλύτερα και καταφέρνουν πολύ περισσότερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος θα μπορούσε άνετα να περιληφθεί στην κατηγορία των σοφών ανθρώπων. Ξέρει πώς να χειρίζεται τις καταστάσεις, επιδιώκοντας να υπάρχει η λιγότερη δυνατή φθορά και παράλληλα να αποκομίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, γνωρίζει ότι η διατήρηση της ηρεμίας είναι το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων. Γενικά, οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι γλυκείς και με κατανόηση και σπάνια θα τους δεις θυμωμένους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Αν και ο Λέων μπορεί να φημίζεται ως «άγριος», τολμηρός και θαρραλέος, έχει ένα κρυφό χαρακτηριστικό: του αρέσει να διατηρεί την ηρεμία γύρω του. Θα έχεις ίσως προσέξει κι εσύ ότι ένας Λέων δεν πάει γυρεύοντας για μπελάδες και συνήθως διακρίνεται για την χαμογελαστή και ευγενική του συμπεριφορά. Η «αγριάδα» είναι ένα χαρακτηριστικό του το οποίο εμφανίζεται περιστασιακά, μόνο και μόνο για «να ξεκαθαρίσει το τοπίο» και να επαναφέρει την πρότερη ήρεμη κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια ήρεμη και διασκεδαστική προσωπικότητα. Δεν πιστεύει στους καβγάδες και τις διαμάχες και ποτέ δεν βρίσκει διασκεδαστικούς τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις. Για τους Ιχθύς, το να αποχωρήσουν από μια δυσάρεστη διένεξη είναι η καλύτερη επιλογή, αντί να χάσουν την ηρεμία τους και να κάνουν πράγματα που προκαλούν πίκρα και δυσαρέσκεια. Προτιμούν να μιλάνε γλυκά και με εντιμότητα. Το να καταφεύγουν σε σκληρές και έντονες συμπεριφορές ή εκφράσεις δεν είναι κάτι που τους διασκεδάζει ούτε τους ευχαριστεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved