Τα τέσσερα ζώδια με την πιο κυνική συμπεριφορά

Αντιμετωπίζουν τη ζωή με δυσπιστία και ειρωνικό χαμόγελο

Τα τέσσερα ζώδια με την πιο κυνική συμπεριφορά

Είσαι ο τύπος που βλέπει μέσα από ροζ γυαλιά ή αντιμετωπίζεις τα πάντα με ένα σαρδόνιο χαμόγελο;

Το ζώδιό σου αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της προσωπικότητάς σου, οπότε είναι ένας καλός δείκτης για το αν κατατάσσεσαι στην κατηγορία των δύσπιστων ανθρώπων. Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της γης που είναι διαβόητα για τον ρεαλισμό τους, το πιο πιθανό είναι να κρίνεις τα πράγματα αφού τα περάσεις πρώτα από φίλτρο. Από την άλλη, αν το ζώδιό σου κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που δηλώνει την πειθαρχία, μπορεί να είναι επίσης δείκτης μιας πεσιμιστικής οπτικής.

Επιπλέον, το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη βοηθά στο να προσδιοριστεί η τάση σου να είσαι κυνικός ή όχι, αφού η διαίσθηση και το συναίσθημα που εκφράζονται από τη Σελήνη αντανακλούν αυτό που πραγματικά νιώθουμε. Επίσης, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου είναι σημαντικά ως προς το επικοινωνιακό στυλ και τη νοοτροπία σου. Εάν η Σελήνη ή ο Ερμής βρίσκονται σε ένα ζώδιο με ισχυρές επιρροές του Κρόνου, είναι πολύ πιθανό να είσαι ένα κυνικό άτομο.

Μήπως η καχυποψία σου απέναντι στους άλλους σε κάνει να απομακρύνεις όσους αμφισβητείς τα κίνητρά τους; Σε αυτήν την περίπτωση έχεις σίγουρα μια κυνική πλευρά. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα πιο κυνικά ζώδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι επιθυμούν η ζωή τους να τρέχει σαν μια καλά λαδωμένη μηχανή. Είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου και δίνουν το 110% σε ό,τι κάνουν. Ωστόσο αυτό το σερί της τελειομανίας μπορεί να τους οδηγήσει να αναζητούν που βρίσκεται το κακό ή το λάθος σε κάθε κατάσταση ή σχέση. Γενικά, ο κυνισμός ενός Παρθένου οφείλεται στο ότι προσηλώνεται στα αρνητικά χαρακτηριστικά περισσότερο από τα θετικά.

Παρθένε, βλέπεις τον κόσμο μέσα από μια κριτική ματιά και αυτό οφείλεται στο ότι έχεις υψηλά πρότυπα στα οποία αρνείσαι να κάνεις εκπτώσεις. Ο οίκος που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου είναι ο έκτος, που σχετίζεται με την παροχή υπηρεσιών και έχει πολλά να πει για τον αλτρουϊσμό σου. Όμως η ανιδιοτελής διάθεσή σου για προσφορά συνοδεύεται συνήθως και από μια δόση σκεπτικισμού όσον αφορά τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο του νερού και αισθάνεται τα πάντα σε βάθος, αλλά στον τομέα των συναισθημάτων προτιμά να «παίζει» εκ του ασφαλούς. Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού σχετίζεται με το τέλος των κύκλων και τις ριζικές αλλαγές, ενώ δεν δείχνει ιδιαίτερη προθυμία στο να σκεφτεί τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ο ίδιος εκλαμβάνει τον κυνισμό του περισσότερο ως ρεαλισμό – αν και δεν θα έβλαπτε καθόλου να δει λίγο πιο ανάλαφρα κάποιες καταστάσεις.

Σκορπιέ, η φυσική δυσπιστία απέναντι στους άλλους είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου. Εξάλλου σε εξουσιάζει ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που κυβερνάει τα μυστικά, τα ταμπού, τον θάνατο, την αναγέννηση και τη μεταμόρφωση. Αυτά είναι τα στοιχεία που σε κάνουν να έχεις πλήρη επίγνωση της πιο σκοτεινής πλευράς της ζωής και σου παρέχουν αρκετή εξυπνάδα ώστε να είσαι πάντα προσεκτικός/ή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά πρακτικοί με όσα καταπιάνονται και αυτός είναι ο λόγος που συχνά τους κάνει είτε να αποθαρρύνονται είτε να είναι απαισιόδοξοι για τα πάντα στη ζωή. Ένα από αυτά που εκφράζει ο Κρόνος, ο οποίος κυβερνάει τον Αιγόκερω, είναι ο περιορισμός. Αυτό σημαίνει ότι η έντονη επιρροή του Αιγόκερω σε έναν γενέθλιο χάρτη είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι το άτομο τείνει να «μπαίνει στο παιχνίδι», αφού πρώτα έχει εξασφαλίσει τα νώτα του και φυσικά είναι δύσπιστο απέναντι σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Αιγόκερε, όλοι σε αναγνωρίζουν εξαιτίας της βαθιά ριζωμένης αίσθησης ευθύνης που διαθέτεις και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσεις τον υπεύθυνο που δεν είναι άλλος από τον κυβερνήτη πλανήτη σου, τον Κρόνο. Ως ζώδιο της γης είσαι εκ φύσεως πραγματιστής, επομένως, μπορεί να είναι εύκολο για σένα το να είσαι κυνικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ οι Υδροχόοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ονειρεύονται μεγάλα οράματα για ένα πιο φωτεινό αύριο, δυσκολεύονται αρκετά στο να ζουν και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτούν γρήγορα, όταν οι υπάρχουσες δομές και τα συστήματα δεν λειτουργούν για την βελτίωση της ανθρωπότητας. Αυτό συχνά έχει ως συνέπεια να κυριεύονται από μια τεράστια κλίμακα προβλημάτων που πρέπει να βελτιωθούν ή να επιλυθούν.

Υδροχόε, υπάρχει ένας λόγος που αμφισβητείς τα πάντα. Ως ακτιβιστής του ζωδιακού, έχεις πλήρη επίγνωση της ιδιοτελούς απληστίας στον κόσμο και είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις την κοινωνία προς τα εμπρός, ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Ο Κρόνος, ο πλανήτης που σε κυβερνάει παραδοσιακά σε συνδυασμό με τον σύγχρονο κυβερνήτη σου τον Ουρανό, βοηθούν στην ανάδειξή σου ως άτομο το οποίο μπορεί να είναι πολύ κυνικό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved