Αυτά είναι τα τέσσερα πιο μυστικοπαθή ζώδια

Χείλη ερμητικά κλειστά!

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο μυστικοπαθή ζώδια

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν οπωσδήποτε να μοιράζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με τους άλλους. Μόλις συμβεί κάτι ξεχωριστό ή σημαντικό, θα τρέξουν αμέσως σε κάποιο κοντινό τους πρόσωπο για να μιλήσουν και να… αναλύσουν το γεγονός.

Κάποιοι άλλοι όμως δεν έχουν καμία διάθεση να βγάλουν προς τα έξω μύχιες σκέψεις και συναισθήματα. Η προσωπική τους ζωή είναι ιερή και δεν ενδιαφέρονται να την μοιραστούν με το περιβάλλον τους. Πρόκειται περισσότερο για μια φυσική παρόρμηση που δεν τους επιτρέπει να εξωτερικεύουν τα βαθύτερα συναισθήματά τους και σίγουρα δεν έχουν κακή πρόθεση.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα μυστικοπαθή ζώδια που προτιμούν πιο ιδιωτικούς τρόπους για να επιλύουν τόσο τα σοβαρά όσο και τα ασήμαντα ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, απλώς δεν ενδιαφέρονται για φήμες ή κουτσομπολιά. Αυτό από μόνο του μπορεί να τους κάνει να φαίνονται αρκετά μυστικοπαθείς. Γενικότερα, δεν βλέπουν κανένα λόγο να μοιραστούν πληροφορίες μαζί σου, εκτός αν σε αφορούν προσωπικά.

Εάν πεις κάτι εμπιστευτικό σε έναν Ταύρο, είναι σίγουρο ότι δεν θα το μοιραστεί επιπόλαια με κάποιον άλλον, ειδικά αν ζητήσεις να το κρατήσει μυστικό. Ίσως να σε ξενίζει κάπως το ότι «ανοίγεται» δύσκολα και λειτουργεί με κάποια κρυψίνοια, ωστόσο πρέπει να ξέρεις ότι ο Ταύρος είναι το άτομο με το οποίο θα νιώσεις ασφάλεια όταν έχεις την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που οι Καρκίνοι είναι γνωστοί «γκρινιάρηδες» και μπορεί από κάποιους να θεωρούνται εξωστρεφείς ή και φλύαροι, έχουν μια πολύ ντροπαλή και συγκρατημένη πλευρά. Όταν μοιραστείς κάτι μαζί τους, η ίδια η φύση τους τους ωθεί να το φυλάξουν κάπου προστατευμένο. Επομένως, ένας Καρκίνος θα κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες που θα του δώσεις, εκτός αν πιστεύει ότι η κοινοποίησή τους θα βοηθήσει όλους τους εμπλεκόμενους.

Όλα οφείλονται στην ιδιαίτερη σχέση αυτό το ζώδιο με το παρελθόν: θα διατηρήσει τόσο τα δικά του μυστικά όσο και των άλλων ως κειμήλια του παρελθόντος, προκειμένου να μην τα εκθέσει στην βαρβαρότητα του παρόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μυστηριώδης Σκορπιός είναι γνωστός ως το πιο μυστικοπαθές ζώδιο. Η εσωστρεφής και επιφυλακτική φύση του άλλωστε δεν θα του επέτρεπε με τίποτα να συμπεριφέρεται ως ένας τύπος «έξω καρδιά».

Οι Σκορπιοί ζουν και αναπνέουν για να… καταβροχθίζουν μυστικά. Όσο λιγότερες πληροφορίες μοιράζονται, τόσο περισσότερο «θρέφουν» τον εαυτό τους, κρατώντας τις μύχιες σκέψεις αλλά και τα γεγονότα για τον εαυτό τους – ακόμα κι αν αφορούν άλλους. Επιπλέον, έχουν την προσδοκία αλλά και την απαίτηση από τους φίλους και τα κοντινά τους πρόσωπα να κρατάνε κι εκείνοι μυστικά. Η ιδιωτικότητα είναι κάτι πολύ βαθύ και σημαντικό για αυτό το ζώδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες μπορεί να δείχνουν ότι «ξεβράζουν» μυστικά στη στεριά, αλλά δεν είναι έτσι. Επειδή είναι τελευταίοι στη σειρά του ζωδιακού κύκου, φέρουν το βάρος της βαθιάς κατανόησης των συναισθημάτων όλων των προηγούμενων ζωδίων.

Ο Ιχθύς διαθέτει έμφυτη κατανόηση για τις προοπτικές που έχουν όλα τα άλλα ζώδια. Είναι στη φύση του να κρατά κάτι για τον εαυτό του και να μην το εξωτερικεύει, επειδή αντιλαμβάνεται πλήρως όλες τις συνέπειες και πώς θα επηρέαζαν τους άλλους, αν το έβγαζε στην επιφάνεια. Μερικές φορές, μπορεί να σε απογοητεύει που κρατάει πράγματα για τον εαυτό του και δυσκολεύεται να τα εκφράσει. Όμως είναι παρήγορο να γνωρίζεις ότι αυτό γίνεται για το συμφέρον των ανθρώπων γύρω του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved