Τα τέσσερα πιο αισιόδοξα ζώδια

Βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο

Τα τέσσερα πιο αισιόδοξα ζώδια

Ενώ κάποιοι από εμάς παραπονιόμαστε για τους λογαριασμούς μας, τις σχέσεις μας, τις οικογένειές μας και βασικά οτιδήποτε άλλο προκύπει στη ζωή ή την καθημερινότητά μας και μας παίρνει από κάτω, τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε έχουν θετική στάση και βλέπουν τα πράγματα πολύ πιο χαλαρά. Θα μας κάνουν να δούμε ότι δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπουμε ή τα βιώνουμε, είναι προσωρινή η κατάσταση κι όχι μόνιμη και ότι δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την αισιοδοξία μας. Κι η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε ανάγκη για να μας τραβάνε πού και πού από τη μιζέρια και τα προβλήματα και να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γεμάτος ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Για αυτόν, η ίδια η ζωή είναι γεμάτη περιπέτειες και στιγμές διασκέδασης, με τα πάνω και τα κάτω της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι ωραία. Κοιτάζει τη θετική πλευρά των ΠΑΝΤΩΝ, πιστεύει στην καλή τύχη και ότι αν παραμείνει θετικός, θα του έρθουν όλα όπως τα θέλει. Έτσι κι αλλιώς, γρήγορα ξεχνά τα άσχημα και προχωρά μπροστά απτόητος και ορεξάτος για κάτι άλλο κι αυτό προκαλεί και τους φίλους ή τους δικούς του ανθρώπους να δουν. Ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά, να καταλάβουν ότι και το αρνητικό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν τρέχει κάστανο. Μια κερδίζεις, μία χάνεις... Πάντα το ποτήρι θα είναι μισογεμάτο για τον Τοξότη.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες ονειρεύονται και με τα μάτια ανοιχτά κι οι αυθεντικοί είναι γεμάτοι αισιοδοξία και θετική ενέργεια, βλέπουν τα πάντα ροζ ή πολύχρωμα και πιστεύουν με όλο τους το είναι ότι οι δυνάμεις του καλού θα νικήσουν το κακό. Αν αυτό δεν είναι δείγμα αισιοδοξίας, τις μέρες που βιώνουμε, τότε ποιο είναι; Αυτή η πίστη είναι που τους κρατά ζωντανούς και αισιόδοξους και τους βοηθά, όχι μόνο να μην πέφτουν οι ίδιοι, αλλά να τη μεταδίδουν και στους γύρω τους. Μια βόλτα στη φύση και τις ομορφιές της, μια ματιά στο αιώνιο σύμπαν είναι αρκετό για να τους χαρίσει πλατύ χαμόγελο. Μπορεί σε κάποιους να φαντάζουν αφελείς, όμως δεν είναι. Γνωρίζουν ότι και να τα βάψουν μαύρα ή να βουτηχτούν στη μιζέρια, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυτός που πιστεύει ότι ό,τι κι αν επιχειρήσει, θα έχει επιτυχία. Θες από την αυτοπεποίθηση που έχει, θες από τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση, που είναι έντονα στοιχεία του χαρακτήρα του, θες όλα μαζί; Ό,τι κι αν ισχύει, έχει την αισιοδοξία και πιστεύει ακράδαντα ότι αν παλέψει για το οτιδήποτε, θα τα καταφέρει. Κι αν δεν τα καταφέρει, θα στενοχωρεθεί προς στιγμή, αλλά δε θα παραιτηθεί, ούτε θα αφήσει την απαισιοδοξία να τον κατακλύσει. Σε λίγο καιρό, θα επανέλθει το ίδιο ορεξάτος και αισιόδοξος και θα ξαναπροσπαθήσει. Στην τελική, είναι ένας μαχητής κι ωθεί και τους γύρω του να δώσουν τη μάχη τους και να μην υψώσουν ποτέ λευκή σημαία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι αρκετά αισιόδοξος και χαρούμενος σαν άνθρωπος και δεν του αρέσει να υπάρχει μαυρίλα και μιζέρια στη ζωή του. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως φανταζόταν, πάντα πιστεύει ότι θα έρθει η στιγμή που όλα θα φτιάξουν και θα είναι ευτυχισμένος. Όταν βλέπει τους φίλους του πεσμένους και χωρίς όρεξη για το οτιδήποτε, προσπαθεί να τους ανεβάσει, να τους δείξει ότι κι αν έτυχε κάτι αρνητικό, δεν είναι ο κανόνας κι ότι πρέπει να σταματήσουν να κοιτούν το παρελθόν κι ό,τι άσχημο συνέβη και να ξαναβρούν το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved