Οι πιο τεμπέληδες σύζυγοι του ζωδιακού

Δεν κουνάνε ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι μέσα στο σπίτι…

Οι πιο τεμπέληδες σύζυγοι του ζωδιακού

Είναι οι άντρες που θα πρέπει να ξέρεις από την αρχή, πως αν τους παντρευτείς, δεν θα σε βοηθήσουν ποτέ με τις δουλειές του σπιτιού. Δεν θα πλύνουν ούτε το ποτήρι που πίνουν νερό και θα περιμένουν από εσένα να αναλάβεις όλες τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ο κλασικός τεμπέλης άντρας. Είτε ως σύζυγος, είτε ως απλός σύντροφος, κάθεται σε έναν καναπέ και είναι ικανός να βγάλει και… ρίζες εκεί. Δεν κουνιέται με τίποτα, είναι μαλθακός και τα περιμένει όλα στο χέρι. Το πιο πιθανό θα είναι να τρώει κιόλας στον καναπέ, να βλέπει ταινίες και σειρές ή να παίζει videogames και να μην καταλαβαίνει αν έξω νύχτωσε ή ξημέρωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άντρας Δίδυμος σπαταλάει τόση ενέργεια εκτός σπιτιού που όταν γυρίζει σε αυτό, το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί, να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Επίσης ως άνθρωπος περνά τις λιγότερες δυνατές ώρες εντός σπιτιού. Πάντα κάπου θα έχει να πάει ή κάτι θα έχει να κάνει. Και θα μένεις εσύ με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι να τον κοιτάς να φεύγει… Εσύ θα τα κάνεις όλα κι εκείνος θα σου λέει: «μα εγώ φέρνω τα λεφτά» ή «για σένα τρέχω»…

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος δίνει το 100% της ενέργειάς του στη δουλειά του. Δεν του μένει τίποτα για να δώσει στο σπίτι και στο νοικοκυριό. Είναι τελειομανής και θέλει να είναι όλα άψογα στην δουλειά του με αποτέλεσμα να αφιερώνει ώρες ολόκληρες στην καριέρα του και στο γραφείο. Έτσι γυρίζει σπίτι κατάκοπος και ακόμα και αν το δει χάλια, βρώμικο κτλ δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό. Το μόνο που θα κάνει θα είναι να γκρινιάξει στην γυναίκα του επειδή δεν το καθάρισε σωστά και όπως θα έπρεπε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι παρόμοια περίπτωση με τον Δίδυμο. Αφιερώνει όλη του την ενέργεια εκτός σπιτιού. Κάνει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το… νοικοκυριό. Το βλέπει ως κάτι το ασήμαντο. Αφιερώνεται στους στόχους του, στο «κοινό» του γενικότερα και είναι λίγο χύμα στην καθημερινότητά του με την οικογένειά του. Μίλα του με τις ώρες για διάφορα θέματα, αλλά μην του πεις να σκουπίσει ή να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved