Τέσσερα ζώδια που μόνιμα κατηγορούν τους πρώην για το χωρισμό

Για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι!

Τέσσερα ζώδια που μόνιμα κατηγορούν τους πρώην για το χωρισμό

Τα ζώδια αυτά δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη της σχέση τους που έληξε άδοξα. Προφανώς και στον χωρισμό τους φταίει πάντα ο/η πρώην τους. Δεν δέχονται κάτι άλλο καθώς θεωρούν πως εκείνοι τα έκαναν όλα σωστά και ήταν η άλλη πλευρά που οδήγησε τα πράγματα στο τέλος. Τα ίδια λένε είτε σε κοινούς γνωστούς, είτε στους/στις πρώην τους και «κουνάνε το δάχτυλο».

ΚΡΙΟΣ

Καλός, παθιασμένος και απίστευτα δοτικός ο Κριός όταν είναι σε σχέση, αλλά όταν χωρίσει γίνεται άλλος άνθρωπος. Καταρχάς έχει νεύρα και θυμό. Κατηγορεί τον/την πρώην του για όλα και φυσικά δεν αναγνωρίζει καμία δική του ευθύνη. Σε φίλους και γνωστούς, αλλά και στο πρώην ταίρι, θα αραδιάζει πλειάδα λαθών και θα τονίζει το πόσο απαράδεκτος/η ήταν ο/η άλλος/η. Θεωρεί ότι αδικήθηκε και ότι εκείνος τα έκανε όλα σωστά. Το καλό με τον Κριό είναι ότι ξενερώνει εύκολα και έτσι το όλο «πολεμικό» κλίμα δεν κρατάει πολύ, μιας και πάει άμεσα παρακάτω μόλις του περάσει ο θυμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν παίρνει ποτέ καλά έναν χωρισμό. Και αυτό γιατί ο ίδιος, ως σταθερό ζώδιο, δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες σε μια σχέση, προσπαθεί να την κρατήσει και να τη «σώσει» γιατί δεν θέλει να ξεβολευτεί. Όταν ο/η σύντροφός του αποφασίσει να τον χωρίσει, τότε ο Ταύρος γίνεται έξαλλος και αρχίζει τις κατηγορίες, τις φωνές και τους καβγάδες και δεν σταματά να κράζει το πρώην ταίρι του για την άδικη -κατ’ εκείνον- στάση και συμπεριφορά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει και αναπνέει για την τέλεια αγάπη και την παραμυθένια σχέση. Κάνει τα πάντα για να βρει το άλλο του μισό και να το κρατήσει. Ωστόσο, αν χωρίσει (σπάνια παίρνει εκείνος την πρωτοβουλία), τότε αρχίζει και βγάζει κακία που όμοιά της δεν έχεις ξαναδεί. Γίνεται εκδικητικός και δεν σταματά να κράζει το πρώην ταίρι του όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Μπορεί να διασπείρει άσχημες φήμες, απλά και μόνο για να καταστρέψει τον/την πρώην ή να γίνει ο χειρότερος stalker και να του/της κάνει τη ζωή δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι από τα πλέον ανεύθυνα άτομα που θα γνωρίσεις στη ζωή σου. Θεωρούν ότι δεν φταίνε ποτέ και σε τίποτα και με μεγάλη ευκολία «φορτώνουν» το βάρος αλλού. Δεν θα δεχτεί ποτέ ότι έκανε λάθος και μόνιμα κουνάει το δάχτυλο στον/στην άλλο/η και τον/την κατηγορεί για τον χωρισμό. «Εσύ φταις!». Αυτή είναι η φράση που λέει συνέχεια γιατί έτσι ηρεμεί και ο ίδιος μιας και με τον τρόπο αυτό αποποιείται κάθε ευθύνη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved