2 ζώδια που στα 30 ξέρουν και ποια είναι και τι αξίζουν!

Όταν φτάσουν στην ηλικία αυτή, πραγματικά θα είναι ο εαυτός τους χωρίς «μα και μου»...

2 ζώδια που στα 30 ξέρουν και ποια είναι και τι αξίζουν!

Τα ζώδια αυτά μέχρι τα 30 τους ξέρουν μεν ποια είναι, τι αξίζουν και ποια είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, ωστόσο, ως τότε δεν τους είναι τόσο εύκολο να το εκφράσουν και οι άλλοι να τους αποδεχτούν γι' αυτό που είναι. Έχουν κάποια στοιχεία που τα κάνει ξεχωριστά και όπως καθετί ξεχωριστό, δεν είναι πολλές φορές αποδεκτό από τους άλλους γιατί δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω, τι εννοούμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο που από μικρή ηλικία ξεχωρίζει γιατί είναι πιο ώριμο από όλα τα άλλα. Οι γύρω του τον βλέπουν ως έναν άνθρωπο που δεν κάνει τις τρέλες που μπορεί να έκαναν εκείνοι, αλλά και ότι αντιμετωπίζει την ζωή του με ορθολογισμό, πρόγραμμα και λογική. Είναι λίγο… ξενέρωτος στα μάτια τους. Ο Αιγόκερως, σε μικρότερη ηλικία, προτιμά να κάνει παρέες με μεγαλύτερους/ες γιατί είναι οι μόνοι/ες που μπορούν να τον καταλάβουν και να αναγνωρίσουν τις αξίες του. Μέχρι λοιπόν να φτάσει στα 30 του, ο Αιγόκερως νιώθει αποξενωμένος από τον κόσμο, έχει τρελές ανασφάλειες και κλείνεται αρκετά στον εαυτό του. Από τα 30 του όμως και μετά, όλα όσα τον ενοχλούσαν στο παρελθόν, παύουν να τον ενοχλούν πια, νιώθει ότι «ανασαίνει» ελεύθερα, ενώ και οι άλλοι γύρω του αναγνωρίζουν την αξία του και τον βλέπουν φυσικά με άλλο μάτι.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος από μικρή ηλικία ξεχωρίζει γιατί είναι ένα άτομο διαφορετικό από τα άλλα. Εκκεντρικό και πιο… προχωρημένο. Δεν είναι το παραδοσιακό παιδί που έχει συνηθίσει η κοινωνία να βλέπει και αυτό του δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά του. Είναι αυτό που λέμε «μπροστά από την εποχή του». Οι άλλοι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τα δικά του πιστεύω και τον χαρακτήρα του και έτσι δεν μπορούν να κάνουν εύκολα παρέα μαζί του. Ο Υδροχόος λοιπόν μεγαλώνει και ενώ από την μια ξέρει ότι είναι ξεχωριστός, από την άλλη νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να βρει κάποιον να τον καταλαβαίνει και να αναγνωρίζει την αξία του. Όταν, πλέον, φτάνει στα 30 του ο Υδροχόος βιώνει αυτό που λέμε την αποδοχή τόσο από τους άλλους, αλλά ακόμα περισσότερο και από τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν τον νοιάζει τίποτα και κανείς και μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved