Τα 3 ζώδια που ζητούν βοηθεια, επιδιώκοντας να τραβήξουν την προσοχή

Θα κάνουν τα πάντα για να ασχοληθείς μαζί τους

Τα 3 ζώδια που ζητούν βοηθεια, επιδιώκοντας να τραβήξουν την προσοχή

Είναι τα άτομα εκείνα που θέλουν να έχουν πάνω τους όλα τα φώτα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πρέπει να είναι στο επίκεντρο κι εσύ να ασχολείσαι μαζί τους όλη την ώρα. Αν δεν ενδιαφερθείς σε υπερβολικό βαθμό για εκείνα, νιώθουν ανασφάλεια και νομίζουν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που παρότι μιλά πολύ -έως ασταμάτητα- λέει πράγματα άσχετα και όχι σημαντικά. Όταν πρόκειται για τα συναισθήματά του, δυσκολεύεται να σου πει το πώς νιώθει ή ότι θα ήθελε να του δίνεις περισσότερη σημασία και να ασχολείσαι μαζί του. Ένας ακόμα λόγος που δεν θα το κάνει, είναι για να μην δείξει αδυναμία και τον εκμεταλλευτείς. Άρα, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σου, θα καταφύγει σε άλλου είδους μεθόδους. Θα ζητήσει βοήθεια για μικροπράγματα ή ακόμα και σημαντικά, τα οποία όμως δεν έχουν να κάνουν με συναισθηματικά και έτσι θα τραβήξει την προσοχή σου και θα σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι η drama queen του ζωδιακού. Μεγιστοποιεί τα πάντα. Έχει και την έμφυτη τάση να θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο, να μαγνητίζει τα βλέμματα και να ασχολούνται όλοι μαζί του και αυτά τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν το πακέτο. Φυσικά είναι περήφανος και δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ το πόση ανάγκη σε έχει ή το πώς νιώθει στο 100%. Γι' αυτό και θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου με διάφορες δικαιολογίες. Θα σου πει πως έχει κάποιο μικροπρόβλημα και σε χρειάζεται με αποτέλεσμα εσύ να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο μαζί του.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2021;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Σκορπιός μπορεί να μην είναι εκφραστικός, όπως ο Δίδυμος ή ο Λέοντας, όμως θέλει να ασχολείσαι μαζί του και να τον φροντίζεις όσο λίγα ζώδια. Στα λόγια θα σου πει πως τον κουράζει όλο αυτό, στην πράξη όμως, αν τολμήσεις να τον αγνοήσεις ή να μην νοιαστείς και να μην ασχοληθείς μαζί του, έχεις τελειώσει για εκείνον. Θα κάνει τα πάντα για να σε κρατά απασχολημένο/η μαζί του, να τον σκέφτεσαι, να τον νοιάζεσαι και να τον φροντίζεις. Θέλει να την προσοχή σου πάνω του και θα σκαρφιστεί κάθε είδους δικαιολογία. Ακόμα και την πιο απίθανη.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που καταλαβαίνεις αμέσως αν λένε ψέματα!

Το μάθημα που σου έδωσε το 2020, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τα 4 ζώδια που δε θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved