Τα ΤΟΠ 4 πιο ανασφαλή ζώδια

Τα δύο, σίγουρα δεν μπορείς να τα μαντέψεις

Τα ΤΟΠ 4 πιο ανασφαλή ζώδια

Τα ζώδια που σου αναφέρουμε παρακάτω μπορεί να φαίνονται πολύ cool και χαλαρά, ωστόσο, έχουν πάρα πολλές ανασφάλειες και σου εξηγούμε ποιες είναι αυτές. Ίσως μάντεψες κάποιο, δε σου πάει όμως το μυαλό στα υπόλοιπα. Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το πιο ανασφαλές ζώδιο του ζωδιακού, με κύρια αιτία το ότι φοβάται πολύ την αποτυχία και το να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν έχει οργανώσει, ούτε έχει τον πλήρη έλεγχό του. Η έλλειψη αυθορμητισμού, όμως, όπως και αυτοπεποίθησης αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες να αποτύχει. Όσο κι αν εξαντληθεί από τον υπολογισμό και τις σκέψεις της κάθε κατάστασης, πάντα θα προκύπτει κάτι για να της αποδεικνύει ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Αυτήν πάλι, παθαίνει νευρικό κλονισμό και χάνει τον μπούσουλα!

ΖΥΓΟΣ

Έκπληξη αποτελεί η ύπαρξη του Ζυγού στη λίστα, όπου κατά γενική ομολογία θεωρείται ένας άνθρωπος ευχάριστος, κοινωνικός και περιζήτητος από το αντίθετο φύλο. Η αλήθεια όμως είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά του εξαρτώνται από το βαθμό αποδοχής του από τους άλλους. Είναι αυτός που θα πέσει στα πατώματα, αν απορριφθεί, γι’ αυτό ενδεχομένως να υποδύεται τον ρόλο του γλυκού, συμβιβαστικού και υποχωρητικού, ώστε να πάρει την... τελική έγκριση. Αυτό από μόνο του δηλώνει ανασφάλεια.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να τη και η άλλη μεγάλη έκπληξη! Ο Υδροχόος, λοιπόν, ο δυναμικός, ο επαναστάτης, ο αντισυμβατικός, ο «δεν με αγγίζει κανείς και τίποτα», θεωρείται από τα πλέον ανασφαλή ζώδια. Γιατί; Γιατί μόνιμα θέλει να ξεχωρίσει από τους άλλους, περισσότερο για να ικανοποιήσει την κρυφή του ματαιοδοξία και να αυξήσει την αυτοεκτίμησή του. Αν συνυπολογίσουμε και το φόβο του για κάθε είδους δέσμευση, αντιλαμβανόμαστε ότι για αυτόν, όπως και για τα άλλα ζώδια του Αέρα, είναι σημαντική η γνώμη των άλλων, ακόμα κι η κακή, αρκεί να μην περνά αδιάφορος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κανονικά θα έπρεπε να είναι ο... νικητής, αφού θεωρείται το κατ’ εξοχήν ανασφαλές ζώδιο. Η εσωστρέφειά του, ο φόβος για το οτιδήποτε άγνωστο ή ξένο, η έκθεση σε ένα περιβάλλον μακριά από το σπίτι, την οικογένεια ή τη χώρα του είναι κάτι που μπορεί να τον αρρωστήσει. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν «γνωριστεί» με τον περίγυρό του και εξοικειωθεί αρκετά, καθώς τότε βγάζει μπόλικη αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, είναι το κλασικό παράδειγμα του «δώσε θάρρος στον χωριάτη».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved