Αυτά είναι τα 3 πιο ξεκαρδιστικά ζώδια!

Θα σου φτιάξουν τη διάθεση, θέλεις, δεν θέλεις!

Αυτά είναι τα 3 πιο ξεκαρδιστικά ζώδια!

Όλα τα ζώδια έχουν την ικανότητα να είναι αστεία που και που. Ακόμα κι ένας… Αιγόκερως ή ένας Παρθένος που όπως και να το κάνεις, το χιούμορ δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Μερικά ζώδια είναι πνευματώδη, άλλα είναι καλοί αφηγητές, ενώ κάποια άλλα μπορεί να κάθονται στη γωνία και να απολαμβάνουν τα αστεία αντί να τα ξεστομίζουν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνα τα ζώδια που είναι πάντα πρωταγωνιστές στην χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα σε μία παρέα.

Είναι τα άτομα που θα προκαλέσουν το γέλιο σε κάθε περίπτωση. Είτε το περιμένεις, είτε ξαφνικά και ενώ όλη η παρέα είναι απορροφημένη σε συζητήσεις γύρω από θέματα βαρετά και αδιάφορα.

Το σίγουρο είναι πώς τα παρακάτω ζώδια (που προέκυψαν από ψηφοφορία), είναι εκείνα που θα σε κάνουν να γελάσεις με την ψυχή σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ακόμα κι αν είσαι στις μαύρες σου, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς μαζί τους και να μην «σκάσει το χειλάκι σου». Και ως γνωστόν το γέλιο είναι υγεία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ευφυής, ευφάνταστος και κατά κοινή ομολογία έξυπνος, ενώ αναδείχθηκε μακράν το πιο αστείο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με την ετυμηγορία του κοινού. Μπορεί να βρει κάτι αστείο σε οποιαδήποτε κατάσταση και είναι εκείνος ο φίλος σου που σε κάνει να κυλιέσαι στα πατώματα, λίγα δευτερόλεπτα μετά που θα βρεθείς μαζί του. Όταν περνάς μια σοβαρή κρίση, είναι το πιο ιδανικό άτομο για να έχεις κοντά σου, αφού θα μπορέσει να βρει το μοναδικό αστείο μέσα σε μια σοβαρή κατάσταση και να το αναδείξει με το δικό του μοναδικό τρόπο, προκειμένου να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Είναι επίσης φανταστικός αφηγητής και ικανός να μετατρέψει μια συνηθισμένη μέρα σε ξεκαρδιστική κωμωδία! Βασικά, όλοι χρειαζόμαστε έναν τουλάχιστον Τοξότη στην ομάδα των φίλων μας, γιατί μπορεί να αποδειχθεί… σωσίβιο στις δύσκολες στιγμές που περνάμε κατά καιρούς.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το εξαιρετικά φιλικό ζώδιο έχει τη φήμη της κοινωνικής πεταλούδας του ζωδιακού, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένα από τα πιο διασκεδαστικά ζώδια. Οι Ζυγοί τρέφονται με την ενέργεια των άλλων, οπότε αν χαμογελούν οι άλλοι, θα χαμογελούν κι εκείνοι. Αυτό σημαίνει ότι ένας Ζυγός δεν θα διστάσει να φτάσει και στα άκρα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλοι γύρω του περνούν καλά. Θα χρησιμοποιήσει το μυαλό, τα λόγια, τις χαριτωμενιές και γενικότερα την εμφάνισή του, προκειμένου να προκαλέσει ευφορία στον κοινωνικό του περίγυρο. Μπορεί να πει ή να κάνει ακόμα και σόκιν ενέργειες χωρίς νοιάζεται καθόλου αν τον παρεξηγήσουν. Και μην αμφιβάλλεις ότι έχει την ικανότητα να κάνει μια ολόκληρη παρέα να κυλιέται στο πάτωμα από τα γέλια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την πολυλογία τους, όμως όλοι συμφωνούν ότι μπορούν να γίνουν πνευματώδεις, αποστομωτικοί και πολύ ιδιαίτεροι. Έχουν επίσης την σπάνια ικανότητα να αναδεικνύουν τις αστείες πλευρές των άλλων, χωρίς να ξεπερνούν τα όρια και να χαρακτηριστούν κακοί ή προσβλητικοί. Αυτό συμβαίνει, επειδή μπορούν να δουν το αστείο στους άλλους και να το αναδείξουν, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να στρέψουν το οξυδερκές χιούμορ και στον εαυτό τους. Οι μεγάλες ιστορίες δεν είναι το φόρτε του, αλλά ένας Δίδυμος είναι πάντα έτοιμος να πετάξει το σαρκαστικό σχόλιο ή την ξεκαρδιστική ατάκα που θα περικλείει στην εντέλεια όλα όσα ενθουσιάζουν την παρέα τη δεδομένη στιγμή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved