Τα 4 ζώδια που δεν θέλουν να ακούν οτιδήποτε δυσάρεστο

Όμως έχουν επίγνωση της κάθε κατάστασης

Τα 4 ζώδια που δεν θέλουν να ακούν οτιδήποτε δυσάρεστο

Παρότι έχουν επίγνωση του τι γίνεται, υπάρχουν κάποια ζώδια που δε θέλουν με τίποτα να το ακούσουν. Ίσως κατά βάθος να εύχονται να έχουν πέσει έξω στις εκτιμήσεις τους ή να ποντάρουν στο 1% να μην είναι αλήθεια και να έχουν καταλάβει λάθος. Ή ακόμα και να χρειάζονται κάποιον/α να τους καθησυχάζει και να τους επιβεβαιώνει ότι όπως κι αν είναι τα πράγματα, στο τέλος όλα θα πάνε καλά! Ποια ζώδια είναι αυτά;

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ζει το παραμύθι του. Η καθημερινότητά του προτιμά να είναι μια ψευδαίσθηση και εκείνος να είναι χαρούμενος, που βρίσκεται «στο ροζ συννεφάκι» του. Αποφεύγει τη μουντή πραγματικότητα και θέλει να του ωραιοποιείς τις καταστάσεις, παρά να πας και να του πεις μια σκληρή αλήθεια, που θα τον σοκάρει και θα τον αποπροσανατολίσει. Προσοχή όμως! Και αυτό ισχύει και για τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω. Ξέρει ότι κάτι πάει στραβά. Το νιώθει, το «μυρίζεται», το αισθάνεται… Απλώς δε θέλει να το αποδεχτεί.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει πολλές ευαισθησίες και πληγώνεται εύκολα. Όταν χρειαστεί, βέβαια, μπορεί να γίνει και… ατσάλι, αλλά αυτό δεν τον σώζει από το ευάλωτο κομμάτι του. Καταλαβαίνει όταν κάποιος/α τον κοροϊδεύει, διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως δε θέλει να το ακούσει γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί και τελικά θα καταλήξει στα πατώματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να βλέπει πάντα την ωραία πλευρά των πραγμάτων. Θέλει να νιώθει ήρεμος, ήσυχος και να μην αναστατώνεται. Βολεύεται με το να ζει σε έναν αρμονικό κόσμο, όπου όλα είναι όμοργα, γλυκά και καλά. Έτσι και του το χαλάσεις όλο αυτό με μια σκληρή αλήθεια, τον απορρυθμίζεις, τον «βραχυκυκλώνεις». Ξέρει πολύ καλά πώς έχουν τα πράγματα και δεν τον κοροϊδεύει κανείς, ωστόσο αν υπάρχει κάποιος να το διαβεβαιώσει ότι στο τέλος όλα θα φτιάξουν, θα ηρεμήσει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δεν μπορεί να δεχτεί μια σκληρή αλήθεια από κανέναν. Προτιμά να του λένε ψέματα στη μούρη του και να τον «ανεβάζουν» ψυχολογικά, παρά το τι πραγματικά σκέφτονται ή πιστεύουν. Για παράδειγμα προτιμά να του πεις πόσο ωραίο κορμί έχει κι ας έχει πάρει 15 κιλά σε ένα μήνα και έχει γίνει «βαρελάκι». Ξέρει ότι πάχυνε, αλλά θα χαρεί να ακούσει την κολακεία. Έτσι και του πεις «πώς πάχυνες έτσι…», έγινες αυτόματα εχθρός του. Από την άλλη, δεν του αρέσει να αναστατώνεται και να ακούει οτιδήποτε δυσάρεστο γιατί τον ρίχνει ψυχολογικά!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved