Τα 4 ζώδια που ονειρεύονται ακόμα κι όταν είναι ξύπνια!

Μέσω των ονείρων, βλέπουν πιο θετικά τη ζωή

Τα 4 ζώδια που ονειρεύονται ακόμα κι όταν είναι ξύπνια!

Η φαντασία είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που διαθέτει κάθε άνθρωπος. Βέβαια, τη σημερινή εποχή με τους ρυθμούς που υπάρχουν στη ζωή μας, είναι μάλλον δύσκολο για τους ανθρώπους να ξεφύγουν από την αγχωτική καθημερινότητα για να χαλαρώσουν, να ονειρευτούν ή να ονειροπολήσουν. Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν.

Μερικά ζώδια χρησιμοποιούν το νου τους ως ένα εργαλείο που τους επιτρέπει να ονειρευτούν τα καλύτερα και πιο όμορφα σενάρια για το μέλλον τους. Πρόκειται για μια συνήθεια που την ασκούν με μεγάλη επιτυχία και η οποία αποδεικνύεται μάλλον ωφέλιμη για τους ίδιους.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 4 πιο «ονειροπαρμένα» ζώδια και με ποιον τρόπο ονειρεύονται ακόμα κι όταν είναι ξύπνια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ψυχικά και εγκεφαλικά γρανάζια των Διδύμων είναι σε διαρκή λειτουργία, πράγμα που τις περισσότερες φορές καθιστά δύσκολο το να ηρεμήσει ο εγκέφαλός τους. Το καλό είναι ότι αυτή η αδυναμία τους κάνει πιο οξυδερκείς. Πάντα υπάρχουν νέες ιδέες που ένας Δίδυμος είναι έτοιμος να βάλει σε εφαρμογή.

Αν και ο πολύς κόσμος εκλαμβάνει τους Διδύμους ως «ακατάστατα» μυαλά, η περιέργεια με την οποία προσεγγίζουν τη ζωή τους κρατάει όρθιους και δεν αφήνει τις έκτακτες η ανεπιθύμητες καταστάσεις να τους καταβάλουν. Είναι πάντα έτοιμοι και ανυπόμονοι για αλλαγές, ενώ οι ιδέες τους είναι ανεξάντλητες και χωρίς όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ικανότητα του Καρκίνου να ονειροπολεί είναι στενά συνδεδεμένη με τον κυβερνήτη του, τη Σελήνη. Καθώς μετακινείται στο ζωδιακό και αλλάζει φάσεις, το φεγγάρι απλώνει την επιρροή του και διευκολύνει τους Καρκίνους να βρίσκονται σε άμεση επαφή με την φαντασία τους. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν πάντα μια συναισθηματική προσέγγιση προς τους άλλους και θέλουν να βλέπουν τα καλύτερα στοιχεία τους, ακόμα κι αν φαινομενικά δεν αξίζουν κάτι τέτοιο.

Αν και η δύναμη των συναισθημάτων ενός Καρκίνου μπορεί να θολώσει μερικές φορές την κρίση του, η ικανότητά του να χρησιμοποιεί τα συναισθήματά του για να «ζωγραφίσει» μια προοπτική στο μυαλό του είναι αυθόρμητη και αβίαστη. Έχοντας ως βασικό κίνητρο την συναισθηματική και φυσική του ασφάλεια, ο Καρκίνος ονειρεύεται διαρκώς ότι αγκαλιάζει και φροντίζει τους άλλους και ότι το ίδιο κάνουν οι άλλοι για αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ονειρεύονται πάντα την επόμενη περιπέτεια που θα ζήσουν και η ικανότητά τους να κάνουν μεγάλα όνειρα είναι ο λόγος που δεν μένουν ποτέ στάσιμοι. Είναι σημαντικό για έναν Τοξότη να κινείται σε χώρους όπου οι άλλοι εκτιμούν την ικανότητά του να σκέφτεται έξω και πέρα από τα στενά πλαίσια και να μην τον αποδοκιμάζουν. Γιατί η απέραντη φαντασία του είναι το πιο δυνατό χάρισμα που διαθέτει.

Η επιθυμία ενός Τοξότη να κυνηγήσει και να πετύχει την πραγματοποίηση των ονείρων του είναι αυτό που κρατάει διαρκώς αναμμένη τη φωτιά μέσα του. Ως άτομο που χρειάζεται πολύ προσωπικό χώρο για να κινηθεί και να προοδεύσει, τα όνειρά του συνήθως περιστρέφονται γύρω από ταξίδια, πνευματική ανάπτυξη, συλλογικές δράσεις και οτιδήποτε του επιτρέπει να συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στη «μεγάλη εικόνα» και όχι σε μια μίζερη, συντηρητική προοπτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν έναν αβίαστο τρόπο για να ξεγλιστρούν στην αφηρημάδα και είναι εύκολο να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα, αφού η φαντασία τους είναι απέραντη και πολυδαίδαλη. Αν και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κρίνουν αυτήν την ιδιότητά τους ως ενοχλητική, εκείνοι βρίσκουν παρηγοριά στις σκέψεις τους, τις οποίες είναι σε θέση να εκδηλώσουν και στην πραγματικότητα που ζουν καθημερινά.

Ως ο χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου, είναι σημαντικό για έναν Ιχθύ να παραμένει σε περιβάλλοντα όπου εκτιμάται η επιθυμία του να ονειρεύεται χωρίς όρια. Η διαρκής υπενθύμιση και προσγείωση στην πεζή πραγματικότητα μπορεί να μειώσει την ελπιδοφόρα φύση αυτού του ζωδίου. Επομένως, είναι σημαντικό να περιβάλλεται από ανθρώπους που υποστηρίζουν τα ιδανικά του και όχι από κάποιους που θα φροντίσουν να… σκάσουν την φούσκα του ονείρου μέσα στην οποία ζει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved