Αυτά τα ζώδια πιστεύουν στο Κάρμα και τη Θεία Δίκη

Αφήνουν τη ζωή και το… σύμπαν να πάρουν την εκδίκηση για εκείνα.

Αυτά τα ζώδια πιστεύουν στο Κάρμα και τη Θεία Δίκη

Πιστεύουν πως στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις και πως το κακό -όπως και το καλό- πάντα επιστρέφονται και μάλιστα με... τόκο. Μπορεί να τους έχεις κάνει κακό ή να τους έχεις πληγώσει, ωστόσο δεν θα καθίσουν να αναλώσουν τον χρόνο τους στο να καταστρώσουν την εκδίκησή τους. Δεν τους νοιάζει. Έχουν βαθιά πίστη στη Θεία Δίκη και ότι το σύμπαν θα σου ανταποδώσει και με το παραπάνω ό,τι τους έχεις κάνει. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο πάρα πολύ συναισθηματικό, που δένεται απίστευτα με όποιον/α αγαπά. Για εκείνον, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει την απόφαση να ξεκόψει ένα άτομο από τη ζωή του, καθώς έχει επενδύσει πάρα πολλά πάνω του, κυρίως συναισθηματικά. Όταν όμως τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο, θα πάρει την απόφαση να το διώξει και θα το κάνει, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι για το καλό του και μόνο. Ωστόσο, δεν θα προσπαθήσει ποτέ να πάρει το αίμα του πίσω ή να εκδικηθεί. Ξέρει πολύ καλά πως η χειρότερη τιμωρία για τον/την άλλο/η είναι η δική του απώλεια και θα αφήσει την ζωή να του/της το αποδείξει και να τον/την κάνει να μετανιώσει πικρά για το κακό που του προκάλεσε.

ΖΥΓΟΣ

Στην ίδια κατηγορία με τον Καρκίνο, ανήκει και ο Ζυγός. Είναι ένα άτομο ρομαντικό, τρυφερό και συναισθηματικό, που δένεται πάρα πολύ με όσους αγαπά. Ακριβώς επειδή εκείνος δίνει πολλά και φροντίζει να τους ικανοποιεί όλους, πληγώνεται πολύ περισσότερο με μια προδοσία ή μια εγκατάλειψη. Είναι δύσκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό και συνήθως τα βάζει με τον εαυτό του που έκανε την λάθος επιλογή και επένδυσε σε ένα πρόσωπο που δεν άξιζε. Ωστόσο, όπως και ο Καρκίνος, ο Ζυγός δεν είναι εκδικητικός. Ο θυμός, η κακία, το μίσος, οι έντονοι τσακωμοί και οι εντάσεις δεν είναι στο DNA του και προσπαθεί να τα αποφύγει. Έτσι την «βρώμικη» δουλειά για εκείνον, θα την κάνει το Κάρμα. Wait and watch…

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν προδώσεις ή αν πληγώσεις έναν Υδροχόο, τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Είναι ένα άτομο που παρότι φαίνεται ανοιχτό και κοινωνικό κτλ, δεν εμπιστεύεται τόσο εύκολα και δεν βάζει στην ζωή του πολλά πρόσωπα. Αν το κάνει, σημαίνει ότι έχει επενδύσει πάνω σου και σε έχει ψηλά. Από την στιγμή που τον πρόδωσες όμως, για εκείνον πλέον δεν υπάρχεις. Ο Υδροχόος ακόμα και σε αυτές τις καταστάσεις δείχνει ανωτερότητα και δεν ξεκατινιάζεται. Δεν θα σου ζητήσει το λόγο και θα σε αφήσει να υποφέρεις χωρίς την δική του παρουσία στην ζωή σου. Γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις τι έχασες και θα τον ζητήσεις πίσω, όμως δεν θα γυρίσει. Ο Υδροχόος πιστεύει πολύ και στο Κάρμα και στο ό,τι δίνεις, παίρνεις, οπότε θα περιμένει να πάρει άλλος για εκείνον το αίμα του πίσω…

ΙΧΘΥΕΣ

Όλοι γνωρίζουν το πόσο εύκολα μπορεί να πληγωθεί ένας Ιχθύς. Πρόκειται για ένα ζώδιο άκρως… συναισθηματικό, που τα παίρνει όλα κατάκαρδα. Ωστόσο, όσο και αν έχει πληγωθεί ή πονέσει, πολύ δύσκολα θα σκεφτεί να πάρει εκδίκηση. Δεν είναι ο τύπος που θα καταστρώσει σχέδια για το πώς θα ανταποδώσει το κακό και το πώς θα πάρει το αίμα του πίσω. Είναι ένα άτομο που πιστεύει και στο κάρμα και στην ζωή γενικότερα και θεωρεί πως ό,τι κάνεις σου ανταποδίδεται, είτε καλό, είτε κακό. Οπότε θα προτιμήσει να καθίσει σε μια γωνία, να τρώει ποπ κορν και να βλέπει το σύμπαν να παίρνει την εκδίκηση για εκείνον.

Διάβασε επίσης:

Αυτό το παράπονο έχει η οικογένειά σου από σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα ΤΟΠ 4 πιο ιδιότροπα ζώδια

Τα 3 ζώδια που καταφέρνουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved