Αυτό το παράπονο έχει η οικογένειά σου από σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Διάβασε παρακάτω και θα διαπιστώσεις ότι ορισμένες φορές το παρατραβάς!.

Αυτό το παράπονο έχει η οικογένειά σου από σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο χαρακτήρας σου και κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές του ζωδίου σου δημιουργούν δυσαρέσκεια στην οικογένειά σου, που όπως φαίνεται έχει τα παράπονά της από εσένα και με το δίκιο της. Μήπως δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Διάβασε παρακάτω και θα διαπιστώσεις ότι ορισμένες φορές το παρατραβάς!.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι πάντα… αλλού. Από την στιγμή που έφυγες από το πατρικό σου, έχεις ρίξει μαύρη πέτρα πίσω σου. Σπάνια επισκέπτεσαι τους δικούς σου ή τους αφιερώνεις χρόνο. Προτιμάς να κάνεις άλλα πράγματα, να ζήσεις περιπέτειες και να νιώθεις ότι η αδρεναλίνη σου χτυπάει κόκκινο. Τα οικογενειακά δείπνα και οι γιορτές παραείναι βαρετά για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να καταπιέσεις πολύ τον εαυτό σου για να παρευρεθείς σε συγκεντρώσεις και γιορτές με όλο το σόι μαζεμένο, γνωστούς και γείτονες. Δεν σου αρέσουν τα "σάλια" και σίγουρα δε θέλεις να σε ρωτούν μόνιμα για την ερωτική σου ζωή, οπότε προτιμάς να απέχεις και λογικό είναι λοιπόν να εκνευρίζονται μαζί σου. Πάντως οι απουσίες σου αυτές δεν σημαίνουν ότι δεν είσαι δεμένος/η με την οικογένειά σου. Απλώς τους αγαπάς με τον δικό σου τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν κουραστεί να σε βλέπουν συνέχεια να πέφτεις με τα μούτρα κάπου και να το παρατάς μισό ή τελείως, την επόμενη στιγμή, για να καταπιαστείς με κάτι άλλο. Από την φύση σου, βαριέσαι εύκολα και η προσοχή σου διασπάται. Ψάχνεις πάντα το νέο και ενδιαφέρον για να σε εξιτάρει και να ικανοποιήσει την περιέργειά σου, αυτό όμως κάνει την οικογένειά σου να μη σε παίρνει σοβαρά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις το δάκρυ έτοιμο… Μπορείς να κλάψεις είτε βλέποντας μια ταινία είτε παρακολουθώντας τον τελικό του Champions League. Όλα για σένα περιστρέφονται γύρω από τα συναισθήματά σου και το πώς νιώθεις. Έχουν κουραστεί να σου χαϊδεύουν συνέχεια το κεφάλι και να σε παρηγορούν για το κάθε τι.

ΛΕΩΝ

Επιζητάς συνέχεια την προσοχή. Θέλεις να είσαι το αντικείμενο θαυμασμού. Να ασχολούνται όλοι μαζί σου, να σε αποθεώνουν και να σε ανεβάζουν συνεχώς ψυχολογικά κι εσύ να κάθεσαι και να απολαμβάνεις τους «υπηκόους» σου να σε υμνούν… Λογικό δεν είναι ακόμα και η οικογένειά σου να αγανακτήσει μαζί σου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνιέσαι μονίμως ως τέλειος, άψογος, υπέροχος και δείχνεις σε όλους πόσο καλύτερός τους είσαι. Μιζεριάζεις χωρίς λόγο, γίνεσαι επικριτικός και «δύσκολος» και τους βγάζεις την ψυχή. Ακόμα και η οικογένειά σου, που σε αγαπά, δεν μπορεί να αντέξει αυτή την ξερολίαση και την επιβολή της δικής σου γνώμης σε καθετί.

ΖΥΓΟΣ

Ποτέ δεν παίρνεις το μέρος τους. Εντάξει, έχεις μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης και βλέπεις τα πράγματα και από τις δυο πλευρές, αλλά η οικογένειά σου δικαιούται κάποια επιπλέον… προνόμια. Συνήθως αυτοί που σε αντιπαθούν περισσότερο είναι τα μικρότερα μέλη της οικογένειας γιατί ποτέ δεν τους δίνεις δίκιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνε λίγο πιο διασκεδαστικός. Το να συζητάς συνέχεια για τα οικονομικά ή για θέματα τα οποία θεωρείς εσύ σοβαρά, είναι βαρετό. Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου και σταμάτα να είσαι έτοιμος συνέχεια για «μάχη», κόντρα και καβγά. Χαλάρωσε και μην προσπαθείς να ελέγχεις τις ζωές των μικρότερων μελών της οικογενείας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν παίρνεις τίποτα στα σοβαρά. Θα γελοιοποιήσεις το παραμικρό και συμπεριφέρεσαι τις περισσότερες φορές σαν παιδάκι. Το μυαλό σου είναι μονίμως αλλού, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση και το χιούμορ σου συχνά είναι προσβλητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείς να τους βάλεις όλους σε μια τάξη. Τίποτα δε σου φαίνεται αρκετά καλό, τονίζεις τα "πρέπει", κάνεις υποδείξεις, κατσαδιάζεις και θέλεις να γίνεται το κάθε τι με τον δικό σου τρόπο. ΟΚ… Αλλά, δεν είσαι ο μόνος με γνώσεις και εμπειρία και οι διαταγές σου περνάνε πιο εύκολα στην δουλειά, παρά στο σπίτι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχεις καλή σχέση με τα χρήματα και αυτό είναι γνωστό. Το να τους ζητάς κάθε λίγο και λιγάκι δανεικά γιατί ξέμεινες, δεν είναι και το καλύτερό τους. Μεγάλωσες πια και πρέπει να βάλεις μια τάξη και μια σειρά στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Απλώς δεν σε καταλαβαίνουν. Εσύ ζεις στον δικό σου κόσμο κι αυτοί στον δικό τους. Συνήθως οι Ιχθύες είναι αυτό που λέμε οι… απόκληροι της κοινωνίας. Είναι τα υπερβολικά ευαίσθητα άτομα, που μένουν μόνα τους να σκέφτονται και να ακούνε μουσική. Δεν είναι ότι δεν αγαπάς την οικογένειά σου. Απλώς δεν επικοινωνείτε. Εσύ στο δικό σου ροζ συννεφάκι κι αυτοί στην Γη, πού να συναντηθείτε;

Διάβασε επίσης: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακωθείς, αν διαφωνήσεις με αυτά τα ζώδια

Τα 3 ζώδια που μένουν «κολλημένα» σε ό,τι συνέβη παλιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved