Τα 3 ζώδια που μένουν «κολλημένα» σε ό,τι συνέβη παλιά

Ο ένας είναι ο Καρκίνος, ποια είναι όμως τα άλλα δύο;

Τα 3 ζώδια που μένουν «κολλημένα» σε ό,τι συνέβη παλιά

Είναι κάποια ζώδια που απλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν το παρελθόν τους κι αυτό είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα και το παρόν τους. Δεν μπορούν να νιώσουν ευχάριστα, να σταματήσουν να κάνουν συγκρίσεις του πριν με το τώρα θα ήθελαν και να χαρούν τις όμορφες στιγμές του παρόντος. Σίγουρα ο ένας είναι ο Καρκίνος, ποια είναι όμως τα άλλα δύο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον βάζουμε πρώτο στην σχετική λίστα και αυτό γιατί ο Καρκίνος έχει γενικότερα μεγάλο θέμα με τις αναμνήσεις και το παρελθόν. Είτε αυτές είναι καλές, είτε κακές, το ζώδιο αυτό «κολλάει» και θυμάται μόνιμα τα παλιά. Μιλάει συνεχώς για το τι έγινε τότε… Δεν μπορεί να πάει παρακάτω, λες και κάτι το κρατάει πίσω, ενώ δεν ξεχνάει τίποτα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεύτερος στην λίστα μας ο Σκορπιός. Σε αντίθεση με τον Καρκίνο, ο Σκορπιός «κολλάει» στο παρελθόν, αλλά στο αρνητικό του κομμάτι. Θυμάται ό,τι άσχημο έχει συμβεί και δεν μπορεί να το προσπεράσει και να το ξεχάσει. Γυρίζει πάνω του το κεντρί και για κάποιο λόγο αυτοτιμωρείται με τον τρόπο αυτό ή ζει με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή θα πάρει το αίμα του πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει ένα άλλο, διαφορετικό θέμα με το παρελθόν του. Τον επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό. Για την ακρίβεια διαμορφώνει τον χαρακτήρα του και τον αλλοιώνει κι από θύμα ενδέχεται να γίνει θύτης. Είναι που είναι ευεπηρέαστος από την φύση του, έρχονται και τα βιώματα του παρελθόντος και τον αποτελειώνουν…Κι ενώ μπορεί να ξεχάσει τα πάντα, τα άσχημα τα έχει μόνιμα στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Διάβασε επίσης: Ξέρουμε από το ζώδιό σου τι ζορίζεσαι να παραδεχτείς

Τα 3 ζώδια που δε θα παραδεχτούν ποτέ ότι σε κατηγόρησαν άδικα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved