Τα 3 ζώδια που δε θα παραδεχτούν ποτέ ότι σε κατηγόρησαν άδικα

Ούτε και στον ίδιο τους τον εαυτό

Τα 3 ζώδια που δε θα παραδεχτούν ποτέ ότι σε κατηγόρησαν άδικα

Τα 3 αυτά ζώδια, αν πάρουν κάποιον/α στραβά από την αρχή, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη. Και αυτό γιατί... έχουν κολλήματα και επίσης αρνούνται να παραδεχτούν ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό ότι μπορεί και έχουν κάνει λάθος εκτίμηση. Γι' αυτό, αν η συμπεριφορά σου ή το στιλ σου είναι κάπως, που δεν τους κολλάει ή δεν έχουν συνηθίσει να τους απευθύνονται με το δικό σου τρόπο, υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να σε αντιπαθήσουν, αλλά και να σε αδικήσουν, φορτώνοντάς σε με "όλα τα κρίματα", αν τυχόν βρίσκονται στη δουλειά ή τον στενότερο κύκλο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστός για το πείσμα του και την ισχυρογνωμοσύνη του. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι έχει κάνει λάθος. Θα μείνει εκεί να επιμένει ότι έχει δίκιο και θα σε κάνει να "σκάσεις" από τον καημό σου. Δεν έχει σημασία αν είναι ερωτική η σχέση σας ή φιλική ή επαγγελματική. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να είναι ο Ταύρος. Ένα αγύριστο κεφάλι που δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι σε κατηγόρησε άδικα ή έπεσε έξω στις εκτιμήσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός λειτουργεί με βάση το ένστικτό του. Φυσικά ακόμα και αυτό τον προδίδει κάποιες φορές. Όμως δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, γιατί αν το κάνει, θα είναι σαν να ακυρώνει τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι σαν να λέει ότι ακόμα και το πιο ισχυρό του όπλο είναι κάποιες φορές και λίγο... ελαττωματικό. Προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα, παρά να σου πει ότι σε κατηγόρησε άδικα ή γενικότερα ότι έπεσε έξω μαζί σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ μιλάμε για την πιο κλασική περίπτωση εγωιστή, κυρίως όταν πρόκειται για την δουλειά του. Ο Αιγόκερως θέλει να είναι άψογος στα επαγγελματικά του και φυσικά να έχει την καλύτερη φήμη στον εργασιακό του χώρο. Εάν λοιπόν παραδεχτεί ότι σε κατηγόρησε άδικα, ότι έσφαλε και ότι δεν έφταιγες τελικά εσύ, τότε καταρρέει η εικόνα αυτή που χτίζει τόσο καιρό με τόσο κόπο. Προτιμά να πάει μαζί με τον Σκορπιό να καταπιεί εκείνο το μαγκάλι με τα κάρβουνα που λέγαμε πιο πάνω...

Διάβασε επίσης: 4 ζώδια που φημίζονται για το ταλέντο τους στο χορό

Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν να σπέρνουν το χάος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved