4 ζώδια που φημίζονται για το ταλέντο τους στο χορό

Έχουν έμφυτο χάρισμα

4 ζώδια που φημίζονται για το ταλέντο τους στο χορό

Το ζώδιό μας μπορεί να μας διευκολύνει να εντοπίσουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας και, μάλιστα, είναι τόσο «πλούσιο» σε πληροφορίες, που μπορεί να μας αποκαλύψει ακόμη και πολύ μικρές λεπτομέρειες, όπως λόγου χάρη, πόσο καλοί είμαστε σε μια κάποια τέχνης! Τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, φημίζονται για το ταλέντο τους στο χορό και τις απίθανες φιγούρες τους;

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια ως είναι καλλιτεχνικές και δημιουργικές προσωπικότητες βρίσκονται πρώτα τη λίστα μας! Η μουσική κυλάει στο αίμα τους και είναι η κινητήριος δύναμη που τους προκαλεί ζωντάνια και τα κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση! Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί Ιχθύες έχουν κλίση στο χορό, στο μπαλέτο αλλά και σε πιο μοντέρνα είδη, όπως τους latin.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κινείται με έντονους ρυθμούς και δεν θέλει να τους χάνει ποτέ. Ακριβώς για αυτό, τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, παραμένουν σε ένταση, ακόμη και όταν κάθονται σε μία καρέκλα ή βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Είναι άνθρωποι που έχουν την κίνηση μέσα τους και αρέσκονται σε έντονα workout ή σε γρήγορους χορούς!Δεν το περίμενες, να βρίσκεται στη λίστα, ε;

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια φημίζονται ως «η ψυχή της παρέας» και μπορεί να το διαπιστώσεις κανείς, μόλις πάρουν την απόφαση να ανέβουν... στην πίστα. Με τη θετική του ενέργεια, τις θελκτικές φιγούρες τους, κατορθώνουν για μία ακόμη φορά, να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους. Η ανάγκη τους να έχουν την προσοχή των άλλων είναι και ο λόγος που έχουν εξελιχθεί σε τόσο επιδέξιους χορευτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το αστείρευτο πάθος του Σκορπιού σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητά του είναι τα δύο χαρακτηριστικά, που τον καθιστούν σε έναν σύγχρονο Βαγγέλη Σειληνό, έναν Νουρέγιεφ του σήμερα! Οι ερωτικές και σαγηνευτικές κινήσεις που κάνει όταν χορεύει, είναι ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» για να προκαλέσει το αντικείμενο του πόθου του και να το «μαγνητίσει» στον χορό του.

Διάβασε επίσης: Τα 3 πιο ανυπόμονα και τα 3 πιο υπονομονετικά ζώδια

Τα 3 πιο «καυτά» και τα 3 πιο... άνοστα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved