Τα 3 πιο ανυπόμονα και τα 3 πιο υπονομονετικά ζώδια

Σε ποια κατηγορία ανήκει το ζώδιό σου;

Τα 3 πιο ανυπόμονα και τα 3 πιο υπονομονετικά ζώδια

Κάποια ζώδια δεν τα πάνε καλά με την αναμονή και το "περίμενε", είναι από τη φύση τους ανυπόμονα και φρικάρουν και μόνο στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να κάνουν αυτό που θέλουν ή να καταφέρουν κάτι. Αντίθετα, για ορισμένα άλλα η υπομονή είναι αρετή και είναι διατεθειμένα να περιμένουν όσο χρειάζεται, από μια ώρα έως μια ζωή. Ποια είναι τα 3 πιο ανυπόμονα ποια τα 3 πιο υπομονετικά; Δες παρακάτω!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Τα πιο ανυπόμονα

ΚΡΙΟΣ

Ο βασιλιάς της ανυπομονησίας! Αν θέλεις να σε μισήσει ή να σου χώσει ένα φούσκο που θα είναι όλος δικός σου, τότε ξεστόμισε την χαρακτηριστική ατάκα "ε, κάνε λίγο υπομονή"! Σπυράκια πετάει, το αίμα του ανεβαίνει στο κεφάλι σε χρόνο dt, αν πρέπει να περιμένει για το οτιδήποτε... Το ρητό που τον αντιπροσωπεύει είναι το "Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω"... Ξέρει ότι μετά από λίγο δε θα τον ενδιαφέρει πια το όποιο αντικείμενο ή πρόσωπο, που αυτή τη στιγμή καίγεται, οπότε βιάζεται το παιδί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ο τύπος στην ουρά που μόνιμα φωνάζει: "Τι θα γίνει; Εδώ θα ξημερωθούμε; Έχουμε κι άλλες δουλειές", που πολύ πιθανό να μην έχει, αλλά δεν μπορεί να περιμένει ούτε ένα λεπτό και παροτρύνει τους υπολοίπους να κάνουν "ντου", να ξεμπερδεύουν, αν δεν βρει τρόπο να χωθεί ή με... πονηριά από τελευταίος να πλασαριστεί πρώτος. Γενικά, με την υπομονή δεν το έχει, ούτε με την ψυχραιμία και όπως στα περισσότερα, οι αντιδράσεις του είναι υπερβολικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρίτος της παρέας των ανυπόμονων, που συνήθως όμως είναι πολυάσχολος, οπότε δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αν κάθε τι που θέλει (και θέλει και το ένα, και το άλλο και το παράλλο, ταυτόχρονα...) θα πρέπει να αφιερώσει και μέρες ή μήνες από τη ζωή του για να το καταφέρει, ε τότε, κλάφ' τα Χαράλαμπε. Στο αυτοκίνητο είναι εκείνος που φρικάρει με το μπλοκάρισμα των δρόμων, λόγω αυξημένης κυκλοφορίας και είναι με το χέρι στην κόρνα. Μην τολμήσει να τον προσπεράσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο...

Τα πιο υπομονετικά

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ έχουμε ίσως τον βασιλιά της υπομονής, τον πιστό ακόλουθο του ρητού "αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι". Δε λυγάει, δεν το βάζει κάτω, δεν ξεκουνάει... Περιμένει με το κουτάλι, μέχρι να γίνει η θάλασσα γιαούρτι για να αρχίσει το φάγωμα. Μπορεί να σκάσει τους πάντες, αλλά αυτός εκεί, απτόητος. Κάτι που είναι και καλό και κακό για τον ίδιο, αφού ορισμένες περιπτώσεις δεν αξίζουν την υπομονή του, ούτε και θα βελτιωθούν! Η σταθερότητα σε όλο της το μεγαλείο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φημίζεται για την υπομονή του, που παίζει να κρατάει απεριόριστα. Ο μπάρμπας Κρόνος άλλωστε είναι ο κυβερνήτης του και ο χρόνος είναι φίλος του. Αντιλαμβάνεται ότι τίποτα δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και τσούκου-τσούκου κάνει τα βηματάκια του. Αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος όμως είναι ότι γνωρίζει πότε και τι αξίζει να περιμένει και πότε πατάει το πόδι στο γκάζι και δεν το αφήνει μέχρι να τους πάρει όλους παραμάζωμα. Είναι παρορμητικό ζώδιο, ας μην το ξεχνάμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι κάτι ανάμεσα σε Ταύρο και Αιγόκερω... Άλλωστε σε αυτόν ανήκει η ατάκα: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Όταν πρόκειται λοιπόν να πάρει το αίμα του πίσω, είναι ικανός να περιμένει και χρόνια, καθώς δεν ξεχνάει ποτέ και δε συγχωρεί. Το ίδιο και όταν θέλει να αποκτήσει κάτι πάρα πολύ. Εκεί... Πεισμώνει, φέρνει τον κόσμο ανάποδα και στο τέλος τα καταφέρνει. Αλλά, αν δεν καίγεται, θα τα παρατήσει με ιδιαίτερη ευκολία και θα πάει παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

Πόσο «εγκληματίας» μπορείς να γίνεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

4 ζώδια που είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις!

5 ζώδια που μπορούν να «διαβάσουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved