Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν να σπέρνουν το χάος!

Στην αναμπουμπούλα χαίρονται!

Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν να σπέρνουν το χάος!

Το χάος στην καθημερινή μας ζωή έχει να κάνει με την σύγχυση, τον αποπροσανατολισμό, τον τρόμο, την παρεξήγηση και την αναστάτωση. Μπορεί όμως το χάος να είναι κάτι που ένα ανθρώπινο όν μπορεί να ελέγξει ή να προκαλέσει; Ναι, μπορεί. Και για κάποιους το να δημιουργούν χάος ή να το βιώνουν είναι μια εμπειρία που τους ενθουσιάζει!

Ίσως μερικοί άνθρωποι να αγαπούν το χάος επειδή είναι συναρπαστικό να στοιχηματίζεις πάνω στο πόσο άσχημα μπορούν να πάνε τα πράγματα. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που συνηθίζουν να μπλοφάρουν επικαλούνται το χάος. Επίσης, όσοι σκοπίμως δεν ακούνε στις καλές συμβουλές αγαπούν το χάος.

Αναρωτιέσαι γιατί κάποιος θα μπορούσε να αγαπάει κάτι τέτοιο; Επειδή του αρέσει να παρακολουθεί μια αναστάτωση προκειμένου να μην βαριέται ή να διασκεδάσει! Είναι το άτομο που του αρέσει να παρακολουθεί μπλεξίματα σε live μετάδοση. Μάλιστα, σπανίως σχετίζεται με το αποτέλεσμα που προκαλείται από το χάος, απλώς θέλει να δει την… έκρηξη.

Είμαστε περίπλοκα όντα, είμαστε ανθρώπινοι και πιθανόν θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε χαοτικοί. Διάβασε παρακάτω, αν ανήκεις στα ζώδια εκείνα που νιώθουν ευχαρίστηση όταν γύρω τους προκαλούνται χαοτικές καταστάσεις:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο χαοτικός… κακός! Ως το πιο χαοτικό ζώδιο, λατρεύει να προκαλεί χάος και προβλήματα. Όχι μόνο αγαπά το χάος, αλλά θέλει επίσης να το γνωρίζεις. Είναι κάτι που πρέπει να περιμένεις από εκείνον.

Οι είναι πολύ έξυπνοι και αγαπητοί, αλλά είναι οι χειρότεροι χειραγωγοί πάνω στη γη και αυτό μπορούν να το επιτύχουν με ψέματα, αποπλανήσεις, υποσχέσεις πλούτου και άλλα πολλά.

Σε ποιον τομέα δημιουργούν το περισσότερο χάος; Στον έρωτα. Και δεν τους νοιάζει. Δεν θα νοιαστούν αν εσύ ξεκίνησες συμμετέχοντας σε μια μεγάλη αγάπη και κατέληξες στο χάος με ραγισμένη καρδιά. Αυτός είναι ο τρόπος τους και τον λατρεύουν!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΛΕΩΝ

Το θερμόαιμο Λιοντάρι κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες. Αυτό στην πράξη σημαίνει χάος.

Ο Λέων είναι ξεροκέφαλος και εγωμανής και θέλει να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο του. Σε έναν φανταστικό κόσμο όλα αυτά θα ήταν μια χαρά, αλλά στην πραγματική ζωή δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει ό,τι θέλει. Δυστυχώς ο Λέων δεν λαμβάνει υπόψη του αυτό το σκεπτικό και πιέζει με τον δικό του τρόπο μέχρι να πάρει αυτό που θέλει, κάτι που αναμφίβολα προκαλεί χάος. Και το χάος προκαλεί σύγχυση, πληγωμένα συναισθήματα, ανασφάλεια και ένα σωρό άλλα για τα οποία ο Λέων δεν νοιάζεται στο ελάχιστο.

Θα προκαλέσει χάος, προκειμένου να δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις στον εαυτό του και κυρίως σε όλους τους παριστάμενους. Και είναι περιττό να λεχθεί ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα του χόμπι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος κάνει συνεχώς διάφορα πράγματα, μόνο και μόνο για να δει τι θα συμβεί. Δεν τον απασχολεί το πώς θα εξελιχθούν στη συνέχεια. Αυτό που τον εξιτάρει είναι πόση ταραχή και τρέλα μπορεί να προκληθεί εκείνη τη στιγμή.

Το χάος κάνει τον Δίδυμο να νιώθει ζωντανός. Θα υποβάλει σε δοκιμασία τις σχέσεις του μέσα σε δευτερόλεπτα και θα τις σφυρηλατήσει στις φωτιές του χάους. Δεν έχει ιδέα για το τι κάνει, όμως δεν τον νοιάζει πολύ, ενώ αποκαλεί αυτήν την έλλειψη ανησυχίας «ζω τη στιγμή».

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δημιουργεί χάος όλη την ώρα. Το χάος είναι ο τρόπος που έχουν οι Δίδυμοι για να τα βγάζουν πέρα με την σκληρή καθημερινότητα. Είναι το αγαπημένο τους χόμπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο το οποίο βαριέται τόσο που στρέφεται στο χάος για τις συγκινήσεις που του προσφέρει, είναι ο Υδροχόος. Είναι το άτομο που μπορεί να συμμετέχει σε κάτι, απλώς για να χαρεί τη στιγμή που θα το παρακολουθεί να καταρρέει.

Ο Υδροχόος φαντάζεται καταστροφές, βλέπει αεροπλάνα να συγκρούονται στον αέρα, τραίνα να βγαίνουν εκτός τροχιάς, ανθρώπους εγκλωβισμένους να ουρλιάζουν. Γενικά, τον εξιτάρουν οι καταστάσεις των άκρων, αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Είναι εκείνος που θα φωνάξει «φωτιά» μέσα σε έναν κατάμεστο χώρο, μόνο και μόνο για να δει τι θα συμβεί. Στη συνέχεια θα ισχυριστεί ότι είναι φυσικό δικαίωμά του το να μπορεί να έχει αυτήν την ελευθερία λόγου.

Αναμφίβολα, μιλάμε για το μεγαλύτερο… φρικιό και το πιο τρελό απ’ όλα τα ζώδια!

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

4 ζώδια που είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις!

Οι 5 πιο μυστηριώδεις άντρες του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved