Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να σε ξεγελάσουν εύκολα!

Σου εφιστούμε την προσοχή απέναντι στα ζώδια με διφορούμενη συμπεριφορά!

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να σε ξεγελάσουν εύκολα!

Η έννοια του διπρόσωπου ανθρώπου, δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Απλώς δηλώνει άτομα που έχουν την ικανότητα είτε να νιώθουν κάτι και να δείχνουν κάτι άλλο είτε να υιοθετούν δύο απόψεις… ταυτόχρονα!

Κρίνοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί κατ' αρχάς να μας φαίνονται τρομερά δυσάρεστα και, αναπόφευκτα, δημιουργούν αρνητική εντύπωση. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει όμως ότι είναι έμφυτες ιδιότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται ανάλογα με τη συνολική ποιότητα του χαρακτήρα που έχει το εκάστοτε «διπρόσωπο άτομο».

Ας μην νομίζουμε πάντως, ότι τα διπρόσωπα άτομα είναι πάντα χαρούμενα με αυτήν την ικανότητα που τους έχει δοθεί... εκ γενετής. Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια έχουν την ικανότητα να είναι διπρόσωπα και πώς χειρίζονται αυτό το «χάρισμά τους».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό ως διπρόσωπο είναι φυσικά ο Δίδυμος, αφού πρώτα απ’ όλα εκεί σε προτρέπει το σύμβολό του. Φυσικά δεν είναι κάθε Δίδυμος διπρόσωπος απέναντι στους συνανθρώπους του. Μπορεί απλώς να ασκεί την ικανότητα του να αντιλαμβάνεται όλες τις πλευρές και τις αιτίες των πραγμάτων, επιλέγοντας κάθε φορά εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και ταλέντο.

Η αρνητική έκφραση της διπροσωπίας των Διδύμων είναι πράγματι δυσάρεστη και συχνά… επικίνδυνη. Μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις εξαιρετικές επικοινωνιακές τους ικανότητες με πολύ τοξικούς τρόπους, όπως το να διασπείρουν φήμες ή ψέματα για τους άλλους, να μιλάνε πίσω από την πλάτη φίλων, αλλά να το αρνούνται εντέχνως όταν έρθουν αντιμέτωποι μαζί τους. Μπορεί ακόμα να μιλάνε πολύ για τον εαυτό τους, λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν και πολύ, προκειμένου να κερδίσουν τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των άλλων. Το λυπηρό είναι ότι τις περισσότερες φορές οι Δίδυμοι δεν αντιλαμβάνονται καν ότι έχουν επιδείξει διπρόσωπη συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Πριν βιαστείς να τον παρεξηγήσεις, σκέψου. Ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά του Ζυγού; Παρέα, συζήτηση, μοίρασμα. Μιλάμε για το ζώδιο που δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνο του ούτε το παραμικρό και πιο ασήμαντο πράγμα.

Αν πεις ένα ζουμερό και ενδιαφέρον μυστικό σε έναν Ζυγό, θα «πεθάνει» για να το μοιραστεί με κάποιον άλλο. Μπορεί να υποσχεθεί ότι δεν θα το πει ποτέ, αλλά από τη στιγμή που το ξέρει, θα «τρώγεται» συνέχεια μέσα του έως ότου δεν θα αντέξει άλλο. Νιώθει μεν απαίσια που θα προδώσει την εμπιστοσύνη σου και μπορεί να σου υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει να μην το επαναλάβει, αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι την επόμενη φορά θα κρατήσει το μυστικό σου.

Η πιο εκνευριστική διπροσωπία του Ζυγού όμως εκδηλώνεται όταν αρνείται να πάρει θέση σε ένα θέμα και ισορροπεί ανάμεσα σε δύο απόψεις, σφυρίζοντας αδιάφορα. Και αυτό βέβαια έχει τη δική του εξήγηση. Προέρχεται από την ανάγκη του να είναι δίκαιος στην τελική του απόφαση, αλλά και από τον βαθύτερο φόβο του μήπως γίνει δυσάρεστος – είτε στη μια είτε στην άλλη πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε Ιχθύς θέλει ένα μόνο πράγμα. Να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσποιείται, θα το κάνει. Γνωρίζει καλά πότε δεν είναι ειλικρινής ή είναι προκατειλημμένος, αλλά αν έτσι διατηρεί την ηρεμία γύρω του, είναι εντάξει με αυτό.

Αν θεωρήσει ότι το να προσποιείται τον βοηθάει στο να μην δεχτεί κριτική ή να αποφύγει ανεπιθύμητες εκρήξεις, θα καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για αυτόν τον σκοπό. Ένα σχέδιο το οποίο μπορεί να είναι ακόμα και μια απέραντη καλοστημένη απάτη! Δεν εξετάζουμε εδώ βέβαια, αν πράγματι κινδυνεύει ή απλώς το φαντάζεται.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιχθύς θα κάνει το κάθε τι για να μην πληγωθεί και το να είναι διπρόσωπος είναι ένα σχέδιο εξίσου καλό με κάποιο άλλο. Επιπλέον, ισχύει το εξής: Εφόσον μπει σε αυτήν τη διαδικασία της επικοινωνιακής απάτης, οι ηθικές αναστολές του αποδυναμώνονται εντελώς, αφού θεωρεί ότι προέχει η αυτοπροστασία του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι επίσης άτομα που δεν θέλουν με τίποτα να μπουν σε μια τεταμένη κατάσταση. Τους αρέσει τα πράγματα να είναι ανάλαφρα και διασκεδαστικά, γιατί κατά βάθος αυτό που θέλουν από καρδιάς είναι να ευχαριστούν τους άλλους.

Ένας Τοξότης μπορεί να κάνει κομπλιμέντα ακόμα κι αν δεν τα εννοεί, προκειμένου να αρέσει στους ανθρώπους. Συνηθίζει επίσης να καυχιέται για τα επιτεύγματά του και για το πόσο σπουδαίος είναι, αφού η υπερβολή στην έκφραση είναι μέσα στο αίμα του.

Ωστόσο όταν ένας Τοξότης καυχιέται για κάτι, βάζοντας φανταστικές και φαντασμαγορικές «σάλτσες» στην αφήγησή του, δεν νιώθει ότι είναι διπρόσωπος. Απλώς έτσι βλέπει τα πράγματα και έτσι τα παρουσιάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στους Σκορπιούς δεν αρέσει να λένε ψέματα. Ωστόσο, είναι πολύ καλοί στο να χειραγωγούν άλλους ανθρώπους, κάτι που θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει ως διπρόσωπους. Ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το μυαλό και την καρδιά των άλλων προς όφελός τους.

Ένας Σκορπιός τείνει να κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα και έχει μεγάλα σχέδια. Εάν το να χρησιμοποιήσει κάποιον πρόκειται να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του, δεν θα διστάσει να το κάνει.

Επίσης, είναι το ζώδιο που ζηλεύει αφόρητα, όταν η ευτυχία κάποιου άλλου του θυμίζει αυτό που δεν έχει. Μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι χαρούμενος/η για αυτό το άτομο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύει ούτε μπορεί τελικά να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο ισχύει μάλλον.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο επεισοδιακά ζώδια που είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Αυτά τα ζώδια πιστεύουν στο Κάρμα και τη Θεία Δίκη

Τα 3 ζώδια που το παίζουν αδύναμα για να τραβήξουν την προσοχή σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved